Péče o tělo

Domácí mast na bolavé klouby: Zabírá již po první aplikaci

Máme pro vás skvělý recept na domácí mast na bolavé klouby. Zabírá okamžitě a užívat ji můžete neomezeně. Nejlépe pravidelně v rozmezí 4-5 dnů za sebou.

Co je potřeba k výrobě mastičky

Budete se divit, jak rychlé účinky tato domácí mastička má. Je vyrobena z jednoduchých surovin, které naleznete v každé kuchyni. Recept je velmi rychlý a efektivní. Většina z nás bojuje s bolestí kloubů v pokročilém věku. Co když jsme, ale vystaveni náročné fyzické práci a klouby nás bolí, i když jsme mladí?

Důvody mohou být různé – zlomeniny, přetížení, traumata, artritida, revmatismus. Jak si tedy vyrobit zázračnou mast na bolest kloubů?

K přípravě potřebujete:mast

  • Med
  • Hořčici
  • Sůl
  • Sodu

Od každé položky vezměte jednu polévkovou lžíci. Dobře promíchejte a uchovejte ve skleněné nádobě. Pro lepší účinky použijte teplou hořčici. Mast je hotová!

Mastičku na bolavé klouby naneste na postižené místo a nechte působit. Můžete ji aplikovat přímo nebo vytvořit obklady. Nechte působit po dobu dvou hodin. Nejlepší doba je před spaním, kdy zůstanou klouby v klidu a mají čas regenerovat. V případě, že použijete zábal, nechte působit přes noc a ráno si místo opláchněte.

Zdroj: web cuisineandhealth.com, odkud jsme při psaní čerpali, již není v provozu, proto není možné zdroj navštívit.

Zdroj náhledového obrázku: Depositphotos

Prohlašujeme, že autoři ani provozovatel webu nepřebírají zodpovědnost za případné újmy způsobené využíváním léčebných metod v tomto článku. Ačkoliv jsou recepty, rady nebo léčebné metody v tomto článku a na celém webu Vitalitis.cz psány s nejlepším svědomím autora textu, jejich použití je na vlastní nebezpečí a mělo by probíhat výhradně po konzultaci s vaším lékařem.

Štítky

Podobné články

Back to top button