Přírodní léčbaZdravé tipy

Citrón: Větší šance na vyléčení rakoviny?

Citrón je velmi účinnou zbraní proti rakovinným buňkám. Je dokonce účinnější, než chemoterapie. Proč už se dávno nepoužívá při léčbě rakoviny? Protože farmaceutické společnosti by přišly o své zisky. Přesto si můžete pomoci citrónem k větší šanci na vyléčení rakoviny.

Výhody, které v sobě ukrývá citrón

Citrón má vynikající chuť, nemá žádné vedlejší ani škodlivé účinky pro tělo. Jediné, v čem je problém – těžko se hledají citróny, které nejsou ošetřeny chemikáliemi. Velkým hitem v posledních letech, je výsadba vlastních citrónů. Citronovník je nízká plodina, která nezabírá příliš místa. Plody je možné jíst na několik způsobů: jíst je samotné, vymačkat z nich šťávu nebo je přidat do nějakého receptu. Nejúčinnější při léčbě rakoviny je v kombinaci s vlažnou vodou.

Jaké látky obsahuje citrón

Citrón má řadu léčivých vlastností. Obsahuje vysoký podíl vitamínu C, A, B, B2, draslíku, vápníku, cukru a dalších užitečných látek. Je plný blahodárných esenciálních olejů. Citrónová šťáva obsahuje kyselinu citrónovou a kyselinu fosforečnou. Látky obsažené v citronu si poradí při bolestech žaludku, kolice či zácpě. Stačí vzít citrónovou šťávu a smíchat ji s vlažnou vodou. Účinky se dostaví během pár minut.

citrónVýčet pozitivních vlastností však nekončí. Citrón pomáhá snížit kašel, odstranit hlen a léčit hrdlo. Citrónovou šťávu můžete využít i při příznacích astmatu. Dále stimuluje odvod moči a podporuje správnou funkci ledvin. Ze všech citrusových plodin obsahuje největší množství vitamínu C, který zabraňuje tvorbě ledvinových kamenů přirozenou cestou.

Pokud trpíte na akné, citrón vám pomůže s očistou obličeje. Vymačkejte šťávu a jemně si očistěte obličej. Poté si jej umyjte teplou vodu. Uvidíte, jak účinné látky pročistí póry a odstraní nevzhledné černé tečky. Antimikrobiální látka proti bakteriím účinně bojuje s infekcí a plísní. Stejně tak se postará i o škodlivé látky a parazity uvnitř střev.

Největším tajemství je to, že citrón skvěle ničí rakovinu. Může za to alkalické prostředí, které v těle vytváří. V takovém prostředí nemá rakovina ideální podmínky k růstu a zaniká. Výzkum z roku 1970 prokázal, že citrón ničí maligní nádorové buňky dvanácti typů rakoviny, včetně rakoviny tlustého střeva, prsu, prostaty, plic a pankreatu.

Vše bylo testováno na více, než 10 000 pokusech a všechny potvrdily zpomalení a zničení rakovinných buněk. Výhodou je, že citrón ničí pouze poškozené buňky a ty zdravé nechává žít.

Zdroj

Zdroj náhledového obrázku: Depositphotos

Prohlašujeme, že autoři ani provozovatel webu nepřebírají zodpovědnost za případné újmy způsobené využíváním léčebných metod v tomto článku. Ačkoliv jsou recepty, rady nebo léčebné metody v tomto článku a na celém webu Vitalitis.cz psány s nejlepším svědomím autora textu, jejich použití je na vlastní nebezpečí a mělo by probíhat výhradně po konzultaci s vaším lékařem.

Štítky

Podobné články

Back to top button