Přírodní léčba

Muž léčí rakovinu plic pomocí konopného oleje

Darren Miller je 50-letý muž, který tvrdí, že kombinace konopného oleje a chemoterapie, vyléčila jeho nevyléčitelnou rakovinu plic. Právě tento muž chce sdílet svoje zkušenosti a recept na léčení rakoviny plic pomocí konopného oleje.

Rakovina plic je velmi zákeřnou nemocí

Rakovina plic patří mezi nejagresivnější a nejtěžší formy rakoviny. Je neuvěřitelně krutá. Šance na vyléčení jsou ve stádiu 1, nižší, než 50%. Bohužel toto číslo klesá, jak rakovina postupuje, což znamená, že pacient se stupněm IV, má šanci na vyléčení menší, než 1%.

olejeDarren Miller věděl, že šance na úspěch jsou proti němu. Přesto se rozhodl doplnit léčení chemoterapií pomocí konopného oleje. Nechtěl si prodloužit život, chtěl si ho zachránit. Poté, co zkoumal výhody konopného oleje a přečetl si stovky osobních příběhů jiných lidí, kteří byli uzdraveni, byl přesvědčen, že je to nejlepší léčbě pro jeho nemoc.

Jeho žena opustila práci, aby se mohla naplno věnovat manželovi. Přestěhovali se do Kalifornie, kde mohl Darren užívat léčbu pomocí konopí legálně. O sedm měsíců později byla rakovina oficiálně pokořena a poslední výsledky z testů to dokazují. Darren je vyléčený ze své smrtelné rakoviny plic. Když se ho ostatní ptají, co za tím vězí, odpovídá jim: „Používal jsem jen konopný olej a pravidelné dávky chemoterapie. Nic víc za tím není.“

Porazil rakovinu a vrátil se zpět domů, kde nyní provozuje program, který pomáhá všem lidem, kteří si prochází tím, co on. Informuje nemocné o možnostech léčby a účincích konopí. Darren však není první a snad ani poslední osoba, která byla vyléčena z rakoviny díky konopí. Snad přibudou i další, třeba díky práci Darrena.

Zdroj

Zdroj náhledového obrázku: Depositphotos

Prohlašujeme, že autoři ani provozovatel webu nepřebírají zodpovědnost za případné újmy způsobené využíváním léčebných metod v tomto článku. Ačkoliv jsou recepty, rady nebo léčebné metody v tomto článku a na celém webu Vitalitis.cz psány s nejlepším svědomím autora textu, jejich použití je na vlastní nebezpečí a mělo by probíhat výhradně po konzultaci s vaším lékařem.

Štítky

Podobné články

Back to top button