Péče o tělo

Sdružení pediatrů připouští, že HPV vakcína způsobuje selhání vaječníků

V dnešní době se vyvíjí silný tlak na dospívající chlapce a dívky ohledně HPV vakcíny. Některé země, včetně Japonska, prohlásily, že tento typ vakcíny nechtějí podporovat. Ovšem v USA se i nadále masivně tato vakcína propaguje, navzdory všemu. Vakcína HPV je zdrojem peněz, farmaceutické společnosti na nich vydělávají nemalé finance. American college of Pediatricians (ACP) oznámila, že vakcína HPV a rakovina vaječníků spolu pravděpodobně souvisí.

HPV

Předčasná menopauza

Americká akademie pediatrů (ACP) nedávno zjistila, že doporučené vakcíny mohou být spojeny s velmi vzácným, ale závažným stavem, který se jmenuje předčasné selhání vaječníků, někdy také známé jako předčasná menopauza. Někteří další odborníci tvrdí, že studie nejsou správné, že nepřináší důkazy. Skutečný problém však je, že jestliže i American College of Pediatricians (ACP) připouští malou část, pak si můžeme jen domýšlet, jak velký je problém ve skutečnosti..

Vše se drží v tajnosti

Farmaceutické společnosti bývaly vždycky v režimu ochrany. Vakcína je zdrojem finančních příjmů. Nechtějí nic negativního, co se vakcíny týče. Vše negativní se tutlá, a proto se neobjevovalo dlouhou dobu nic v žádných médiích, novinách a televizi. To se tímto článkem mění. Objevila se tato zpráva, která se bude šířit po celém světě.

Zamete se vše pod koberec?

Tyto organizace spoléhají na to, že informace o tom, že HPV vakcína může způsobovat výše uvedené problémy, bude zametena pod koberec. Vakcína HPV může poškodit vaše dospívající děti, proto se před ní mějte na pozoru a své děti tím ochráníte! Sdílejte tuto informaci i mezi své přátelé, rodinu a kamarády.

Zdroj

Zdroj náhledového obrázku: Depositphotos

Prohlašujeme, že autoři ani provozovatel webu nepřebírají zodpovědnost za případné újmy způsobené využíváním léčebných metod v tomto článku. Ačkoliv jsou recepty, rady nebo léčebné metody v tomto článku a na celém webu Vitalitis.cz psány s nejlepším svědomím autora textu, jejich použití je na vlastní nebezpečí a mělo by probíhat výhradně po konzultaci s vaším lékařem.

Štítky

Podobné články

Back to top button