Péče o těloPřírodní léčbaZdravé tipy

Tato žena vyřešila přes 4000 případů rakoviny v Německu, jak to?

Během posledních 60 let v Německu Johanna Budwig svými radami a léčbou rakoviny pomohla přes 4000 tisícům lidí. Mnoho odborníků tuto metodu a zacházení kritizuje s tím, že jde o nereálnou léčbu, která není vůbec vhodná pro léčbu rakoviny.

Strava a slunce

Základními kameny této léčby je totiž změna stravovacích návyků a také spousta slunce. Podle Budwig jde o hlavní věci, které pomohou lidskému tělu, které je napadeno rakovinou. Dr. Andrew Weil kritizuje tuto dietu Budwigové s tím, že je to jen přání. V Německu však zaznamenává úspěch. Její stravování je úspěšné při řešení 90 procent různých druhů rakoviny, celkem tedy pomohla 4500 lidem, kteří trpěli rakovinou. A některým dokonce, i když byli v závěrečné fázi nemoci.

rakoviny

Z čeho se strava skládá?

Strava se sestavuje ze dvou druhů jídel. Ze sýru a lněného oleje. Základem je měkký sýr a lněný olej. Jde o bílý sýr s křupavou texturou, podobný riccotě. Tento sýr se využívá hlavně ve skandinávských zemích, nejvíce ve východní Evropě. Budwig strava obsahuje hodně odpočinku, odpoutání se od stresu, vystavování se hodně sluníčku a vstřebávat tak sluneční paprsky.

Zdroj

Zdroj náhledového obrázku: Depositphotos

Prohlašujeme, že autoři ani provozovatel webu nepřebírají zodpovědnost za případné újmy způsobené využíváním léčebných metod v tomto článku. Ačkoliv jsou recepty, rady nebo léčebné metody v tomto článku a na celém webu Vitalitis.cz psány s nejlepším svědomím autora textu, jejich použití je na vlastní nebezpečí a mělo by probíhat výhradně po konzultaci s vaším lékařem.

Štítky

Podobné články

Back to top button