Ostatní

Toto by měly ženy vědět: Existují smrtící bakterie, které můžete najít ve vaší kabelce!

Ženy určitě dobře ví, že v kabelce občas zavládne chaos. Ve spěchu do ní leccos vložíme, použitý kapesníček, kousek jídla, menší nákup, apod. Na dně kabelky tak často můžete nacházet hotové „poklady“. Mnoho žen neví, jaké nebezpečí se může v takové kabelce skrývat. Až příště do své kabelky budete ukládat klíče, telefon či cokoliv jiného, pak byste měli vědět, jaké nebezpečí v ní může být.

Nebezpečné bakterie ve vaší kabelce

Lékařští odborníci varují, že i když to nevypadá nebezpečné, v některých případech to může mít fatální následky. Skupinka lékařských odborníků vzala vzorky z různých tašek, kabelek a batohů od různých žen. A to, co našli, bylo velmi šokující. Byly nalezeny stopy E.coli a jiných škodlivých bakterií a co víc, dokonce i stopy výkalů. Je dobré vědět, že všechny tyto bakterie byly nalezeny na dně kabelek, tašek notebooků, sportovních vaků a tašek do posilovny.

bakterie

Bakterie v kabelce

Lékařští odborníci zjistili, že tyto bakterie bývají často jedem v potravinách a bývají velmi nebezpečné. Jak už bylo výše zmíněno, byla zjištěna přítomnost bakterií E.coli, stopy výkalů a streptokoků. Ti mohou způsobovat zápal plic nebo bakteriální meningitidu. Studie se nezabývala jen bakteriemi v taškách, ale také špatnými návyky žen, které tašky vlastnily. A co všechno se zjistilo? Více, než 33% těchto žen nikdy své tašky a kabelky nevyčistily. Ovšem muži nejsou o nic lepší, přibližně 28% mužů svá zavazadla také nikdy nečistili. Pětina respondentů potvrdila, že na dně tašek nachází žvýkačky. Lékařští odborníci vyčistili žvýkačky z vlasů a prachu a zkoumali je.

Je to opravdu velmi šokující, stačí pár minut k tomu, abyste čas od času vyčistili tašku, kabelku či peněženku. Předejdete tím mnoha nepříjemným a nebezpečným bakteriím, které se v taškách a kabelkách mohou objevovat.

Zdroj

Zdroj náhledového obrázku: Depositphotos

Prohlašujeme, že autoři ani provozovatel webu nepřebírají zodpovědnost za případné újmy způsobené využíváním léčebných metod v tomto článku. Ačkoliv jsou recepty, rady nebo léčebné metody v tomto článku a na celém webu Vitalitis.cz psány s nejlepším svědomím autora textu, jejich použití je na vlastní nebezpečí a mělo by probíhat výhradně po konzultaci s vaším lékařem.

Štítky

Podobné články

Back to top button