Jídlo a stravováníPéče o tělo

Nápoj na hubnutí, který vás zbaví přebytečných kil za sedm dní

Toužíte-li po dokonalém těle, budete se muset kousnout a strávit spousty času cvičením a vařením zdravých jídel. Nemluvě o vyšší finanční zátěži, které s sebou zdravý životní styl přináší. Moderní doba je však velmi uspěchaná a je téměř nemožné, najít si čas na cvičení a zdravé stravování.

Vzhledem k rušnému životnímu stylu, je dnes již téměř běžné, že většina populace má mírnou nadváhu. Existuje sice řada cvičení a správného stravování, které vedou k plochému bříšku, ale vše je příliš zdlouhavé a namáhavé. Je tu mnohem jednodušší způsob, jak shodit přebytečná kila.

Máme pro vás naprosto přírodní a velmi účinný návod na hubnutí. Hlavní složkou je banán, který je skvělý na odbourávání tuků. Obsahuje velké množství vlákniny, která je důležitá pro spalování tuků a udržení zdravé hmotnosti.

Banánový koktejl

Složení:

  • 1 banánnápoj
  • 1 pomeranč
  • ½ odtučněného jogurtu
  • 1 lžička kokosového oleje
  • ¼ zázvorového prášku
  • 2 lžíce lněného semínka
  • 2 lžíce syrovátkové bílkoviny

Příprava:

Příprava je velmi snadná a jednoduchá. Jediné, co musíte udělat, je vložit všechny ingredience do mixéru a mixovat tak dlouho, než dostanete homogenní směs. To je vše. Koktejl na spalování tuků je připraven.

Pro dosažení, co nejlepších výsledků, pijte tento nápoj pravidelně na lačný žaludek. Velmi brzy se dostaví výsledky, které vás překvapí.

Zdroj

Zdroj náhledového obrázku: Depositphotos

Prohlašujeme, že autoři ani provozovatel webu nepřebírají zodpovědnost za případné újmy způsobené využíváním léčebných metod v tomto článku. Ačkoliv jsou recepty, rady nebo léčebné metody v tomto článku a na celém webu Vitalitis.cz psány s nejlepším svědomím autora textu, jejich použití je na vlastní nebezpečí a mělo by probíhat výhradně po konzultaci s vaším lékařem.

Štítky

Podobné články

Back to top button