Přírodní léčba

Revma vám pomůže vyléčit zázvor

Zázvor má protizánětlivé účinky  a je skvělým lékem na zmírnění bolestí hlavy a artritidy. Zázvor je možné užívat jako potravinový doplněk, šťávu nebo zábal. Poslední možnost je vynikající při revmatismu, bolestech svalů a oteklých žil. Zázvor proniká hluboko do pokožky a odstraňuje bolest. Budete se divit, ale tato léčba je opravdu účinná.

Zábal ze zázvoru

K zábalu ze zázvoru potřebujete:

  • kořen zázvoru
  • 2 lžíce mořské soli
  • 4 stroužky česneku

revma

Zázvor a česnek očistíme a nastrouháme na jemno. Smícháme všechny ingredience a dobře promícháme. Naneseme na potravinářskou folii a aplikujeme na bolavé místo. K upevnění folie použijte obvaz. Necháme působit minimálně 6 hodin. Poté sundáme obvaz a opláchneme postižené místo. Postup opakujeme podle potřeby.

Zdroj

Zdroj náhledového obrázku: Depositphotos

Prohlašujeme, že autoři ani provozovatel webu nepřebírají zodpovědnost za případné újmy způsobené využíváním léčebných metod v tomto článku. Ačkoliv jsou recepty, rady nebo léčebné metody v tomto článku a na celém webu Vitalitis.cz psány s nejlepším svědomím autora textu, jejich použití je na vlastní nebezpečí a mělo by probíhat výhradně po konzultaci s vaším lékařem.

Štítky

Podobné články

Back to top button