Ostatní

Jak poznat negativní energii pomocí vody

Chcete-li objevit negativní energie u vás doma, existuje několik technik. S tímto jednoduchým trikem budete rychle vědět, jaké energie jsou u vás doma. Podle toho také můžete rychle jednat a přinést opět harmonii do vašeho domova a ke všem členům rodiny.

Jakou máte energii v domácnosti

V místě, ve kterém žijeme, se hromadí určitá energie. V domě se střádá energie a mísí se všemi členy rodiny. Naše emoce, pocity a myšlenky vytváří negativní nebo pozitivní energii a následně přitahují podobné energie.

Negativní energie může vzniknout z různých důvodů. Rodinní příslušníci jsou klíčovými aktéry, ale svůj podíl mohou mít sousedé nebo návštěva.

Negativní energie je možné zjistit několika různými způsoby. Finanční situace se zhorší, štěstí nebude na vaší straně a zhorší se vztahy mezi členy domácnosti. Negativní energii vycítí i zvířata a začnou se podle toho chovat. Uvidíte je více nervózní, neklidné a agresivní bez důvodu. Rostliny začnou vadnout, spotřebiče přestanou fungovat a váš domov přestane být místem klidu.

Příznaky se však nemusí projevit najednou. Takže je velmi důležité mít nástroj, který detekuje negativní energii.

Jak zjistit negativní energii s jednou sklenicí vody

Zaprvé je velmi důležité zjistit, co se děje ve vašem domě. Velice často se stává, že to nejsou energie, které přitahují problémy. Pokud nemůžete najít skutečný důvod potíží, vyzkoušejte následující trik a objevte všechny negativní vibrace.

  1. Použijte průhlednou sklenici, která nemá žádné kresby, barvu ani speciální tvar. Také pamatujte na to, že sklenici energiemůžete použít k detekci energií jen jednou.
  2. Do 1/3 sklenice vložte mořskou sůl.
  3. Do 2/3 vložte bílý ocet nebo organický jablečný ocet.
  4. Zbytek doplňte čistou vodou.
  5. Nyní přesuňte sklenku do místnosti v domě, kde si myslíte, že existují špatné vibrace. Ať už je to obývací pokoj, ložnice nebo chodba. Ideální je použít místnost, kde cítíte negativní energii nejvíce.
  6. Umístěte sklenici do rohu a nechte ji tam po dobu 24 hodin. Je velmi důležité, aby nebylo sklenici manipulováno.
  7. Druhý den sledujte stav sklenice.

V případě, že je sklenice stejná, jako když jste odešli, je vše v pořádku. V místnosti se nenachází žádné negativní vibrace. Přesuňte sklenici do další místnosti a opakujte postup.

Pokud je sklenice znečištěná, má rozmazané barvy nebo je zelená, je zapotřebí vyčistit místnost od negativní energie. Zbavte se obsahu sklenice a vylijte všechnu vodu do toalety a několikrát spláchněte. Umyjte důkladně sklenici a opakujte postup v další místnosti. Podle potřeby můžete čistit místnosti několik dní po sobě, dokud nezbavíte dům negativních energií.

Zdroj

Zdroj náhledového obrázku: Depositphotos

Prohlašujeme, že autoři ani provozovatel webu nepřebírají zodpovědnost za případné újmy způsobené využíváním léčebných metod v tomto článku. Ačkoliv jsou recepty, rady nebo léčebné metody v tomto článku a na celém webu Vitalitis.cz psány s nejlepším svědomím autora textu, jejich použití je na vlastní nebezpečí a mělo by probíhat výhradně po konzultaci s vaším lékařem.

Štítky

Podobné články

Back to top button