Péče o tělo

Zabraňte vypadávání vlasů pomocí domácího šamponu

Nikdo z nás si nepřeje vypadávání vlasů. Existuje spoustu řešení, které tento problém oddálí nebo úplně zastaví. Jednu z osvědčených formulí na zastavení vypadávání vlasů máme pro vás i my.

Terapeutický šampon pro silné a zdravé vlasy

vlasůEsenciální oleje jsou stále velmi populární a široce používány po celém světě. Mnoho lidí používá éterické oleje pro různé účely. My je však přidáváme do terapeutického šampónu, který funguje jako prevence a zároveň zastavuje vypadávání vlasů.

K jeho vytvoření potřebujete pH neutrální šampon. Vezměte láhev šamponu, přidejte dvě kapsle vitamínu E a 10 kapek esenciálního oleje z rozmarýnu a citrónu. Šampon důkladně promíchejte před každým použitím. Aplikujte na mokré vlasy a masírujte do vlasů a pokožky po dobu 10 minut. Poté nechte působit šampon dalších deset minut. Opláchněte vlasy teplou vodou.

Za pouhý týden budou vaše vlasy silné, krásné a opět zdravé.

Zdroj

Zdroj náhledového obrázku: Depositphotos

Prohlašujeme, že autoři ani provozovatel webu nepřebírají zodpovědnost za případné újmy způsobené využíváním léčebných metod v tomto článku. Ačkoliv jsou recepty, rady nebo léčebné metody v tomto článku a na celém webu Vitalitis.cz psány s nejlepším svědomím autora textu, jejich použití je na vlastní nebezpečí a mělo by probíhat výhradně po konzultaci s vaším lékařem.

Štítky

Podobné články

Back to top button