Přírodní léčba

Sirup z piva vyléčí mírný kašel i za jeden den

Kašel může být noční můrou a někdy trvá i několik týdnů, než se ho zbavíte. Víte, že se můžete kašle zbavit i během jednoho dne? S pomocí sirupu z piva se zbavíte mírného kašle za pouhých 24 hodin.

Recept na domácí lék proti kašli

Pokud trpíte kašlem a nemůžete se ho zbavit, vyzkoušejte náš recept na domácí lék proti kašli. Stačí vám jen dvě ingredience a můžete mít po problému. Během jediného dne se zbavíte kašle a nachlazení.

Na sirup potřebujete:

  • 150 g cukru
  • 0,5 l piva

Příprava je velmi jednoduchá. Cukr rozpustíte v hrnci na mírném ohni. Vznikne nám karamel. Hrnec odsuňte z tepla a nalijte pivo. Vraťte zpět a míchejte do té doby, než se vše nepropojí. Povaříme zhruba 15 až 20 minut, než začne mít celá směs strukturu, jako med. Vypneme sporák a uložíme směs do skleněné nádoby.

Dospělí užívají jednu polévkovou lžíci sirupu denně a děti jednu čajovou lžičku. Pokud máte suchý kašel, přidejte do sirupu lžičku sušené máty.

zdroj

Zdroj náhledového obrázku: Depositphotos

Prohlašujeme, že autoři ani provozovatel webu nepřebírají zodpovědnost za případné újmy způsobené využíváním léčebných metod v tomto článku. Ačkoliv jsou recepty, rady nebo léčebné metody v tomto článku a na celém webu Vitalitis.cz psány s nejlepším svědomím autora textu, jejich použití je na vlastní nebezpečí a mělo by probíhat výhradně po konzultaci s vaším lékařem.

Štítky

Podobné články

Back to top button