Péče o těloPřírodní léčbaZdravé tipy

I vy máte tento lék na bolestivou artritidu doma. Využijte jej ihned!

V roce 2015 Lindě Faulkner diagnostikovali artritidu. Vyzkoušela mnoho procedur, léků, steroidy, různé léčebné metody, léky proti bolesti a podobně. Vše mělo úspěch, ovšem pouze na krátkou dobu. Bohužel, pak se bolest a problémy opět vrátily. A co více, ta bolest začala v kloubech a přesouvala se do zad a šíje, kde se rozvíjela.

artritida

Domácí lék

Linda se rozhodla dát na radu přátel, kteří vyzkoušeli jablečný ocet. O této směsi se proslýchá, že je velmi účinná a na bolest dobrá. Linda, která vyzkoušela už úplně všechno, se rozhodla tuto směs  vypít. A opravdu, pomohlo to! Směs z jablečného octa a medu zabrala.

Ingredience:

  • 1 polévková lžíce medu
  • 1 lžíce jablečného octa
  • teplá voda

Postup:

Smíchejte med, jablečný ocet s teplou vodu a pijte každé ráno a večer. Linda tuto směs pila poctivě dva týdny a jaké bylo její překvapení, že se bolest neobjevovala. Vyzkoušejte i vy tuto směs a uvidíte! Je přírodní, dostupná a stojí pár korun!

Zdroj

Zdroj náhledového obrázku: Depositphotos

Prohlašujeme, že autoři ani provozovatel webu nepřebírají zodpovědnost za případné újmy způsobené využíváním léčebných metod v tomto článku. Ačkoliv jsou recepty, rady nebo léčebné metody v tomto článku a na celém webu Vitalitis.cz psány s nejlepším svědomím autora textu, jejich použití je na vlastní nebezpečí a mělo by probíhat výhradně po konzultaci s vaším lékařem.

Štítky

Podobné články

Back to top button