Péče o těloPřírodní léčba

Odstranění tmavých skvrn a nevzhledných teček jednou provždy

Tmavé skvrny, pihy a nevzhledné tečky jsou nepříjemným problémem a noční můrou zejména pro ženy. Existuje mnoho různých krémů, které vám pomohou zbavit se tohoto nepříjemného problému. Většina z nich je však velmi drahá a obsahuje řadu chemických látek, které mohou poškodit pokožku. Z toho důvodu vám přinášíme recept na domácí pleťovou vodu, která je složena jen z přírodních ingrediencí.

Přírodní pleťová voda

Máme pro vás jedinečný recept na přírodní pleťovou vodu, která neobsahuje žádné chemické složky. Základní surovinou je petržel. Možná jste překvapeni, ale petržel je velmi bohatá na minerální látky a vitamíny, které pomáhají odstranit skvrny z obličeje a získat krásnou a zářivou pleť. To vše velmi rychle.

Petržel je častou přísadou v řadě kosmetických produktů. Má regenerační a rozjasňující účinky na pleť. Léčí řadu kožních onemocnění, jako je zarudnutí, otoky a podráždění. Také napomáhá bělit, tónovat a osvěžovat pleť. Účinné látky zabraňují vzniku vrásek v oblasti očí, eliminují akné a černé tečky.

Níže máme pro vás připravený recept na domácí petrželovou pleťovou vodu, díky které získáte zářivou a neposkvrněnou kůži.

Pleťová voda z petržele

Na výrobu petrželové vody potřebujete:

  • 2 lžíce nasekaných petrželových listů (jde také použít sušený petrželový list)
  • 1 lžičku citrónové šťávy nebo jablečného octa
  • 200 ml vody

Petrželovou nať vložte do vody a povařte směs na mírném ohni zhruba 15 minut. Poté ji odsuňte a nechte vychladnout. Nakonec přidejte jablečný ocet nebo citronovou šťávu a přelijte celou směs do skleněné láhve nebo zavařovací sklenice. Nechte uležet v lednici zhruba 5-6 dnů.

petrželPro dosažení těch nejlepších výsledků používejte tuto směs dvakrát denně – ráno a večer. Uvidíte, jak vám tato pleťová voda zúží póry a vyčistí pokožku. Zmizí vám nevzhledné skvrny, pihy a černé tečky. Za méně, jak jeden měsíc bude vaše pleť krásná, zdravá a pružná.

Vodu můžete použít i na zarudnutí očí a tmavých kruhů pod očima. Použijte stejný postup, ale vynechejte citrónovou šťávu. Poté namočte bavlněný tampon do vodičky a naneste na oči. Aplikaci provádějte dvakrát denně zhruba 5 minut. První výsledky se dostaví velmi brzy. Budete sami překvapeni.

Zdroj

Zdroj náhledového obrázku: Depositphotos

Prohlašujeme, že autoři ani provozovatel webu nepřebírají zodpovědnost za případné újmy způsobené využíváním léčebných metod v tomto článku. Ačkoliv jsou recepty, rady nebo léčebné metody v tomto článku a na celém webu Vitalitis.cz psány s nejlepším svědomím autora textu, jejich použití je na vlastní nebezpečí a mělo by probíhat výhradně po konzultaci s vaším lékařem.

Štítky

Podobné články

Back to top button