Jídlo a stravováníPéče o tělo

Skvělý čaj na hubnutí

Máme pro vás opravdu skvělý recept na domácí čaj, který vám pomůže s hubnutím. Výhodou tohoto receptu je, že ho můžete použít jako výchozí bod pro své experimenty a vytvářet si vlastní recepty. Pojďme se blíže podívat na jedinečný čaj na hubnutí, je velmi účinný.

Ledový čaj s kurkumou a zázvorem

Na tento čaj nepotřebujete příliš mnoho ingrediencí a jeho příprava je velice snadná a rychlá. Na přípravu čaje na hubnutí potřebujeme:čaj

  • 2-6 šálků vody (2 šálky pro namáčení a 6 šálků studené vody je třeba přidat do koncentrátu)
  • větší kus kurkumy, nasekané nebo nakrájené na tenké plátky
  • větší kus nasekaného nebo nakrájeného zázvoru
  • 1 lžička mletého pepře
  • ¼ – ½ šálku medu

Nyní se pustíme do samotné tvorby čaje. Kurkumu, zázvor a pepř vložte do mísy. Poté přidejte 2 šálky vody, aby byly všechny složky ponořené pod vodu. Zamíchejte směs a dejte ji vařit. Jakmile dosáhne bodu varu, snižte teplotu a nechte několik minut doběhnout na mírném ohni. Po uplynutí doby dejte směs ze sporáku a vložte med. Zakryjte směs a nechte uležet přes noc.

Pokud používáte čerstvý zázvor, můžete ho vyndat a použít pro další výrobu čaje. Pokud jste použili práškovou verzi, proceďte koncentrát přes síto.

Jakmile máme vše přefiltrování, naředíme koncentrát 6 šálky vody. Pokud na vás bude směs stále silná, přidejte další vodu.

Pokud budete mít dostatečnou fyzickou aktivitu a správně řízenou dietu, tento čaj vám pomůže na cestě k vysněné váze. Sami budete ohromeni dobrými výsledky již za první týden užívání.

Zdroj

Zdroj náhledového obrázku: Depositphotos

Prohlašujeme, že autoři ani provozovatel webu nepřebírají zodpovědnost za případné újmy způsobené využíváním léčebných metod v tomto článku. Ačkoliv jsou recepty, rady nebo léčebné metody v tomto článku a na celém webu Vitalitis.cz psány s nejlepším svědomím autora textu, jejich použití je na vlastní nebezpečí a mělo by probíhat výhradně po konzultaci s vaším lékařem.

Štítky

Podobné články

Back to top button