Přírodní léčba

Ovoce, které zabije až 12 druhů nádorového onemocnění

Jaká by byla vaše reakce, kdybyste zjistili, že máte k dispozici přírodní produkt, který dokáže zastavit vývoj buněk u 12 různých nádorových onemocnění? Někdo by řekl, že je to hloupost. Jiní, že se jedná o zázrak. Existuje ovoce, které má přesně tyto vlastnosti a dokáže si poradit s většinou nádorových onemocnění.

Peruánský přírodní zázrak

Peruánský přírodní zázrak se jmenuje Graviola. Toto ovoce je velmi bohaté na vitamín C. Má citrusovou chuť s přídavkem banánu a jahod. Je vhodná ke konzumaci za syrova i jako vařená. Nejčastěji se používá k výrobě nápojů. Graviola je však skvělým přírodním lékem. Peruánští indiáni ho využívají již celá staletí k léčbě bakteriálních onemocnění, oparů, k odstranění parazitů či k léčbě chřipky.

graviolaŘada lékařských studií navíc přišla s tvrzením, že Graviola je velmi účinná při léčbě rakoviny tlustého střeva, vaječníků, prsu, plic, jater, děložního čípku, lymfomu a pankreatických nádorových buněk. Podobnou zkušenost hlásí i další výzkum, který srovnal Graviolu a adiamycin, který se používá jako lék při chemoterapii. Přírodní produkt byl zhruba 10 tisíc krát silnější v zabíjení nádorových buněk, než průmyslově vyráběné léčivo.

Ničí rakovinné buňky a zastavuje jejich růst

Graviola je velmi účinná při léčbě rakoviny prsu. Zastavuje růst buněk a zároveň je ničí. Je to díky látkám, které Graviola obsahuje. Silné anti-nádorové látky s názvem acetogeniny, jsou účinné proti řadě typů rakoviny. Kromě toho obsahuje Graviola fytochemikálie, jako je Anonaine, Friedelin, Isolaureline, Annonamine, Anomuran a další, které jsou též důležité při léčbě rakoviny.

Graviola je opět dalším důkazem, že příroda má lék na všechno. Ne vždy se tedy vyplatí spoléhat na klasické lékařské postupy a v případě potřeby je vhodné vyzkoušet i alternativní léčbu.

Zdroj

Zdroj náhledového obrázku: Depositphotos

Prohlašujeme, že autoři ani provozovatel webu nepřebírají zodpovědnost za případné újmy způsobené využíváním léčebných metod v tomto článku. Ačkoliv jsou recepty, rady nebo léčebné metody v tomto článku a na celém webu Vitalitis.cz psány s nejlepším svědomím autora textu, jejich použití je na vlastní nebezpečí a mělo by probíhat výhradně po konzultaci s vaším lékařem.

Štítky

Podobné články

Back to top button