Ostatní

Mateřské znaménko ovlivňuje vaší osobnost

Všichni máme mateřská znaménka a pihy na těle. Mají různou velikost a tvar. Jedny jsou větší, jiné menší,  to však není důležité. Co však stojí za zmínku, je jejich poloha na těle. Některá mateřská znaménka souvisí s bohatstvím člověka, některé určují rodinné štěstí a jiné zase zdraví. Čtěte dále a dozvíte se, co jednotlivé umístění znaménka znamená.

Znaménko na nohou

Pokud máte znaménko na chodidle, rádi cestujete a užíváte si exotických kuchyní. Jste velmi populární na pracovišti. Nebráníte se zodpovědnosti a rádi vedete tým lidí. Žádný problém pro vás není překážkou.

Znaménko mezi okem a obočím

Tato pozice znaménka se váže k vaší domácnosti. Jste tolerantní a dokážete se rychle přizpůsobit. Máte rádi harmonickou domácnost. Jste za dobře se všemi lidmi, které potkáte. Osoby s tímto znaménkem často pracují na vedoucí pozici.

Znaménko mezi obočím

Jestliže máte pihu mezi obočím, jste kariérním člověkem. Rádi postupujete vpřed a využíváte všechny příležitosti k profesnímu rozvoji. Znaménko na tomto místě slibuje časté povýšení, zvýšení platu a další úspěchy spojené s kariérou.

Znaménko na hlavě

Piha na této části těla znamená chuť a nadšení do cestování. Také vyjadřuje hodně štěstí a šancí v kariéře.

Znaménko v dlani

Znaménko v dlani značí, že nikdy nebudete mít nouzi o peníze. Také to patří k jisté dávce inteligence, ambicím a snadnému získání lukrativních pracovních míst. Pokud však máte znaménko na hřbetu ruky, máte skvělé předpoklady k práci s financemi a ekonomikou.

Znaménko na lícní kosti

Tato pozice znaménka slibuje jistotu zaměstnání a silné postavení ve společnosti. Nikdy nebudete trpět nedostatkem a váš majetek bude neustále růst.

Znaménko nad horním rtem

Osoby se znaménkem na horním rtu si dělají nejvíce starostí o jídlo a oblečení. Jsou velmi oblíbené ve společnosti a mají skvělé komunikační dovednosti.

mateřské

Nyní když víte, co jednotlivé pozice znamenají. Podívejte se na svá znaménka a zjistěte, jakou osobnost máte.

Zdroj

Zdroj náhledového obrázku: Depositphotos

Prohlašujeme, že autoři ani provozovatel webu nepřebírají zodpovědnost za případné újmy způsobené využíváním léčebných metod v tomto článku. Ačkoliv jsou recepty, rady nebo léčebné metody v tomto článku a na celém webu Vitalitis.cz psány s nejlepším svědomím autora textu, jejich použití je na vlastní nebezpečí a mělo by probíhat výhradně po konzultaci s vaším lékařem.

Štítky

Podobné články

Back to top button