Péče o tělo

Jak odstranit chloupky na obličeji za 15 minut

Chloupky na obličeji jsou častým problémem mnoho žen. Obzvláště kolem horního rtu a brady se vyskytuje větší množství, které je nevzhledné. Existuje celá řada kosmetických procedur, které odstraní tyto černé chloupky. Jsou však příliš drahé a v některých případech i bolestivé. Existuje však možnost, jak chloupky odstranit přírodní cestou. Téměř bez bolesti a hlavně za minimum peněz.

Možnosti odstranění chloupků kolem rtů a brady

Laserové ošetření a komerční depilační krémy mohou mít dobré výsledky. Často však dochází k vedlejším účinkům, jako je vyrážka, zarudnutí, citlivost kůže atd. Je to díky chemickým látkám. To je jedním z hlavních důvodů, proč využít přírodní odstranění chloupků. Níže se s vámi podělíme o recept, který odstraní vaše chloupky za méně, jak patnáct minut a přitom zanechá pokožku hladkou a zářivou.

Jak odstranit chloupky přírodní cestou

Následující recept je hojně využívám na Středním východě. Odstraní nejen chloupky, ale také zanechá vaši pleť zdravější, jasnější a hladší. Každý, kdo vyzkoušel tento recept, si jej nemůže vynachválit. Složení je bohaté na vitamíny, minerály a antioxidanty – silná kombinace, která umí dělat zázraky.

Složení:

  • 2 lžičky meduchloupky
  • 1 polévková lžíce drcených ovesných vloček
  • 2 lžíce citrónové šťávy

Smíchejte všechny ingredience ve velké misce, až se vám vytvoří hustá pasta. Směs aplikujte na požadovanou oblast a nechte působit 15 minut. Poté si opláchněte obličej teplou vodou. Máte hotovo. Později naneste hydratační krém. Postup opakujte 2-3 týdně po dobu jednoho měsíce. Postupem času chloupky zmizí navždy.

V případě, že máte citlivou pleť, doporučujeme před použitím našeho receptu celou záležitost konzultovat s dermatologem. Před prvním užitím, vyzkoušejte menší množství krému na vaší pleti. Nechte působit a přesvědčte se, že nemáte žádnou vyrážku ani jiné podráždění.

Zdroj

Zdroj náhledového obrázku: Depositphotos

Prohlašujeme, že autoři ani provozovatel webu nepřebírají zodpovědnost za případné újmy způsobené využíváním léčebných metod v tomto článku. Ačkoliv jsou recepty, rady nebo léčebné metody v tomto článku a na celém webu Vitalitis.cz psány s nejlepším svědomím autora textu, jejich použití je na vlastní nebezpečí a mělo by probíhat výhradně po konzultaci s vaším lékařem.

Štítky

Podobné články

Back to top button