Péče o tělo

Přírodní léky na snížení cholesterolu a krevního tlaku

Tento recept může vyléčit mnoho nemocí a posílí váš imunitní systém. Také vám sníží vysoký krevní tlak a vysokou hladinu cholesterolu. Již nemusíte utrácet za drahé léky na vysoký krevní tlak. Vyzkoušejte náš přírodní prostředek na snížení tlaku a posílení imunity.

Přírodní zabiják vysokého tlaku

Aby byly účinky tohoto léku maximální, musíte jej užívat minimálně 7 dní v kuse. Budete překvapeni výsledky. Kromě toho, že je tento lék velmi účinný, je také velice jednoduchý na přípravu.

Ingredience:

  • 1 lžíce citrónové šťávyléky
  • 1 lžíce octa
  • 1 čajová lžička medu
  • 1 nastrouhaný stroužek česneku
  • 1 kus strouhaného zázvoru

Příprava:

Všechny ingredience vložte do mixéru a promíchejte do hladké hmoty. Jakmile máte homogenní směs, vložte ji do ledničky. Nechte uležet přes noc. Směs vydrží zhruba 5 dní.

Každý den si dopřejte jednu polévkovou lžíci před snídaní a 1 polévkovou lžíci před večeří. Neužívejte však tento lék více, jak třikrát denně.

Zdroj

Zdroj náhledového obrázku: Depositphotos

Prohlašujeme, že autoři ani provozovatel webu nepřebírají zodpovědnost za případné újmy způsobené využíváním léčebných metod v tomto článku. Ačkoliv jsou recepty, rady nebo léčebné metody v tomto článku a na celém webu Vitalitis.cz psány s nejlepším svědomím autora textu, jejich použití je na vlastní nebezpečí a mělo by probíhat výhradně po konzultaci s vaším lékařem.

Štítky

Podobné články

Back to top button