Jídlo a stravování

Co pít po ránu, abyste měli dostatek energie

Poté, co spíte sedm nebo osm hodin, je vaše tělo dehydratované a má nedostatek tekutin. Proto to, co první vypijete, určí energii po zbytek dne. Abyste měli dostatek síly na náročný den je potřeba každé ráno vypít dostatek tekutin. Nestačí pouze šálek kávy. Velmi oblíbeným ranním nápojem je vlažná voda s citronem. My pro vás však máme mnohem lepší a účinnější nápoj, který vám dodá potřebnou energii a chuť do nového dne.

Ideální nápoj po ránu

chlorellaJak již bylo řečeno, tělo je po celé noci dehydratované a je tedy potřeba doplnit tekutiny. Kromě obecně doporučované vody s citronem, máme pro vás další tip. Nejlepším a nejvhodnějším nápojem, který vám dodá potřebnou energii a dostatek sil, je nápoj z kokosové vody a chlorella. Chlorella je modro-zelená řasa, která je původem z Japonska.

Obsahuje velké množství bílkovin a dalších živin, které jsou skvělé pro naše tělo. Po vysušení obsahuje 45% bílkovin, 20% tuku, 20% sacharidů, 5% vlákniny a 10% vitamínů a minerálních látek. Chlorella je skvělá při regulaci hmotnosti, prevenci rakoviny a podpoře imunitního systému.

Kde ještě pomáhá Chlorella

Chlorella brání rozvoji různých chronických onemocnění. Dále stimuluje regeneraci tkání, a to dokonce i těch, které jsou fyzicky poškozené. Výzkum také prokázal, že je řasa velmi účinná při boji proti Alzheimerově chorobě a demenci. Většina pacientů s Alzheimerovou chorobou má vysoký podíl hliníku v mozku. Chlorella na sebe váže hliník a jiné kovy a vyplavuje je z těla.

V případě, že máte nevyrovnané pH v těle, užívejte Chlorellu. Obsahuje totiž vysoký podíl alkalických látek, které pomáhají vyrovnat přirozené prostředí v těle. Pravidelná konzumace této řasy vás ochrání před onemocněním srdce, pomáhá snižovat tlak a hladinu cholesterolu. Také zpomaluje proces stárnutí. Jedinci, kteří si pravidelně dopřávají chlorellu vypadají mladší a jsou plní energie.

Aby se účinky této řasy naplno projevily, stačí smíchat lžičku chlorelly v prášku s půl šálkem kokosové vody. Kokosová voda má hydratační účinky a obsahuje esenciální elektrolyty. Skvěle povzbudí mysl a dodá potřebnou energii. Tato kombinace je osvěžujícím tonikem, který je bohatý na živiny a zdraví prospěšné látky.

zdroj

Zdroj náhledového obrázku: Depositphotos

Prohlašujeme, že autoři ani provozovatel webu nepřebírají zodpovědnost za případné újmy způsobené využíváním léčebných metod v tomto článku. Ačkoliv jsou recepty, rady nebo léčebné metody v tomto článku a na celém webu Vitalitis.cz psány s nejlepším svědomím autora textu, jejich použití je na vlastní nebezpečí a mělo by probíhat výhradně po konzultaci s vaším lékařem.

Štítky

Podobné články

Back to top button