OstatníPéče o těloZdravé tipy

Měli jste někdy pocit, že vám srdce bije nepravidelně? Přinášíme návod, jak tento problém vyřešit!

Můžete se vám to občas stát..cítíte, jak vám buší srdce a ještě k tomu nepravidelně? Mnohé zachvátí panika, ale nepropadejte v ní. Stres není nic dobrého pro vaše srdce a jen to celé zhorší situaci. Je důležité se uklidnit a použít níže popsanou metodu, kterou vám nyní přinášíme.

srdce

Jak to vyřešit?

Bušení srdce může být velmi nepříjemné a mnohdy stresující. Nikdy přesně nevíte, co se bude dít a v takovém případě lidé často panikaří. A to není dobré. Místo toho využijte některou z našich metod. Vyberte si takovou, která vám pomůže bude vám příjemná.

Kašel

Kašel je velmi jednoduchý a zároveň také účinný způsob, jak obnovit normální srdeční rytmus. Způsobuje tlak na hrudi, což zastavuje abnormální rytmus – nepravidelné bití srdce. Zadržte dech na dobu několika sekund a poté pomaličku vydechujte ústy. Tuto techniku doporučujeme opakovat několikrát.

Napijte se vody

Někdy má bušení srdce velmi jednoduchou příčinu, jako např. dehydrataci. Ta může mít za následek bušení srdce. Proto se rovněž doporučuje pití ledové vody. Ta v těle totiž vyvolá šok a srdce začne bušit normálně a obnoví se tak srdeční rytmus.

Studená sprcha

Podobný účinek jako sklenice vody propůjčuje také studená sprcha. Tělo není připraveno na studenou vodu, proto bude v šoku. Ne vždy máte možnost vlézt si pod sprchu, proto máte-li po ruce alespoň umyvadlo, opláchněte si obličej studenou vodou.

Zdroj

Zdroj náhledového obrázku: Depositphotos

Prohlašujeme, že autoři ani provozovatel webu nepřebírají zodpovědnost za případné újmy způsobené využíváním léčebných metod v tomto článku. Ačkoliv jsou recepty, rady nebo léčebné metody v tomto článku a na celém webu Vitalitis.cz psány s nejlepším svědomím autora textu, jejich použití je na vlastní nebezpečí a mělo by probíhat výhradně po konzultaci s vaším lékařem.

Štítky

Podobné články

Back to top button