Péče o těloPřírodní léčba

Pórek pomáhá podporovat činnost slinivky

Diabetes mellitus je bohužel jedním z nejčastějších onemocnění v poslední době. Uvážíme-li, že se jedná o onemocnění, při kterém kromě genetiky hrají velkou roli i environmentální faktory, máme v konečném důsledku velký vliv na náš zdravotní stav.

Použití inzulinu je řešení, které normalizuje hladinu cukru v krvi. Existuje však přírodní složení, které pomáhá podporovat činnost slinivky. Máme pro vás připravený jednoduchý, ale účinný recept, který normalizuje hladinu cukru v krvi a odstraní přebytečné tekutiny v těle. Váš stav však konzultujte se svým lékařem.

Jednoduchý návod, který kompenzuje cukrovku:

Na přípravu našeho léku potřebujete pouze dvě surovinypórek

  • jeden pórek s kořeny
  • 2 l minerální vody v láhvi

Omyjte pórek a zbavte ho všech nečistot. Poté vezměte minerální vodu a odlijte zhruba 2 dcl. Vložte pórek do zbytku minerální vody v láhvi a nechte působit po dobu 24 hodin. Po uplynutí této doby konzumujte tuto směs. Jakmile vypijete připravený nápoj, připravte si nový stejným způsobem. Množství, které můžete vypít, není nijak omezeno. Vše je pouze na vás.

Zdroj

Zdroj náhledového obrázku: Depositphotos

Prohlašujeme, že autoři ani provozovatel webu nepřebírají zodpovědnost za případné újmy způsobené využíváním léčebných metod v tomto článku. Ačkoliv jsou recepty, rady nebo léčebné metody v tomto článku a na celém webu Vitalitis.cz psány s nejlepším svědomím autora textu, jejich použití je na vlastní nebezpečí a mělo by probíhat výhradně po konzultaci s vaším lékařem.

Štítky

Podobné články

Back to top button