Péče o těloPřírodní léčbaZdravé tipy

Nemůžete usnout? Domácí přípravek pomůže léčit vaši nespavost!

V dnešní době mnoho lidí bojuje s nespavostí – nemohou usnout, spí špatně, několikrát za noc se budí a podobně. Nedávná studie navíc prokázala, že se v Americe celých 42% lidí probudí uprostřed noci a nejde jim znovu usnout.

 

Stres jako jedna z hlavních příčin

Ano, je to tak, stres je jednou z hlavních příčin, proto lidé celou noc nevydrží spát v klidu a pohodě. V lidském těle, které se snaží odpočívat a nabrat energii, probíhají biochemické reakce se spoustou množství stresových hormonů. Jestliže patříte do této kategorie lidí, kteří trpí nespavostí, a chcete tento problém zdárně vyřešit, jste zde správně!

Dlouhý a příjemný spánek

Kdo by nechtěl dlouhý a příjemný spánek? Můžete si jej zajistit, a to s pomocí naší terapie. Pomůžeme vám uklidnit tyto stresové hormony. A víte čím? Jednoduše solí a cukrem. Ne, nevymýšlíme si, je tomu skutečně tak. Cukr a sůl jsou v lidském těle dobrými spojenci, jen se o tom velmi málo ví.

Cukr a sůl

nespavostCukr a sůl udržují lidský metabolismus zdravý, skvěle umí řídit stresové hormony a nechávají vaše buňky, aby produkovaly energii. Lidské buňky se naplní solí a cukrem. Rovnováha v mezibuněčných tekutinách umožňuje správné dýchání a výrobu energie. Zároveň glukóza poskytuje do mitochondrií palivo. Dostává-li se do těla cukr, tělo vypíná produkci stresových hormonů. Sůl udržuje správnou stabilitu, kdy se adrenalin nedostává mimo kontrolu. Navíc je mýtus, že cukr způsobuje hyperaktivitu.

Jak vytvořit domácí lék proti nespavosti?

Ingredience:

  • 2 lžičky skutečné mořské soli
  • 5 lžic organického třtinového cukru
  • 1 lžíce sucanat / rapadyra (nerafinovaný třtinový cukr)

Postup:

Smíchejte všechny výše uvedené ingredience dohromady. Vznikne vám směs, kterou dejte do sáčku nebo nádobky s víkem a pořádně protřepejte, aby se vše smíchalo. Doporučený poměr soli a cukru je 1 : 5. Uchovávejte tento lék blízko postele, můžete jej tak ihned použít, když se během noci vzbudíte či nebudete moci usnout. Nechejte malou část tohoto léku rozpustit pod jazykem. Dostane se tak přímo do vašeho krevního oběhu, kde už bude pracovat.

Zdroj

Zdroj náhledového obrázku: Depositphotos

Prohlašujeme, že autoři ani provozovatel webu nepřebírají zodpovědnost za případné újmy způsobené využíváním léčebných metod v tomto článku. Ačkoliv jsou recepty, rady nebo léčebné metody v tomto článku a na celém webu Vitalitis.cz psány s nejlepším svědomím autora textu, jejich použití je na vlastní nebezpečí a mělo by probíhat výhradně po konzultaci s vaším lékařem.

Štítky

Podobné články

Back to top button