Péče o těloPřírodní léčbaZdravé tipy

Dokonalá pleť: Zbavte se pih a skvrn během několika dní!

Tato léčba je vhodná pro všechny typy pleti a můžete jí bez problémů využívat. Jde o metodu, která je přírodní, nestojí moc peněz a nemá žádné vedlejší účinky. Můžete ji využívat při léčbě stařeckých skvrn na krku či hrudníku. Ovšem pozor, je dobré myslet na to, že kůže na krku a hrudníku bývá obvykle jemnější než na jiných oblastech těla, proto je dobré zacházet s kůží na těchto místech se zvláštní péčí.

Léčba jablečným octempleť

Myslete na to, že tato léčba trvá zhruba týden. Jablečný ocet disponuje schopností vysušit pokožku. Toto je také důvod, proč jej považují lidé za zdravou volbu pro léčbu kožních onemocnění, jako např. akné nebo lupenka. Ocet je velmi účinný také při léčbě stařeckých skvrn. Co udělat?

Ingredience:

  • Půl lžičky jablečného octa
  • Dvě lžíce pomerančového džusu

Postup:

Smíchejte jablečný ocet s pomerančovým džusem a aplikujte jej na postiženou oblast. Dbejte na to, aby směs úplně vyschla a pak pleť a pokožku opláchněte studenou vodou. Jestliže zjistíte, že vaši pokožku pomerančový džus dráždí, pak můžete smíchat ocet s trochou vody a medu. Tuto metodu můžete využívat na denní bázi, a to během několika dní. Zajistíte si opravdu skvělé a úžasné výsledky!

Zdroj

Zdroj náhledového obrázku: Depositphotos

Prohlašujeme, že autoři ani provozovatel webu nepřebírají zodpovědnost za případné újmy způsobené využíváním léčebných metod v tomto článku. Ačkoliv jsou recepty, rady nebo léčebné metody v tomto článku a na celém webu Vitalitis.cz psány s nejlepším svědomím autora textu, jejich použití je na vlastní nebezpečí a mělo by probíhat výhradně po konzultaci s vaším lékařem.

Štítky

Podobné články

Back to top button