OstatníZdravé tipy

Narovnejte své vlasy přirozeně a během pěti minut

Máte od přírody vlnité či přímo kudrnaté vlasy a čas od času je chcete mít krásně rovné? Existují na to žehličky na vlasy, které je pomocí tepla narovnávají. Jednoduše je nahřejete a přejedete jimi přes vaše vlasy. I když jsou žehličky na vlasy vyráběny z kvalitních materiálů, teplo z žehličky však poškozuje vlasy, což není dobré. Vlasy tím trpí.

Žehlení vlasů

Když použijete žehličku na vlasy občas, je to v relativním pořádku, ovšem časté používání jim vůbec nesvědčí. Tento proces může vaše vlasy poškodit navždy. Zmírnit poškození mohou různé přípravky, které vlasy ochrání před teplem, ale výsledek je i tak stejný. Poškozené vlasy.

Zázrak jménem aloe vera

Samozřejmě chcete poškozování vlasů zamezit, ale zároveň chcete mít rovné vlasy? Možná si říkáte, že to je nesplnitelný úkol. Omyl. Je to možné, stačí jen využívat přírodní ingredience. Sáhněte po aloe vera. Vyhnete se tak chemikáliím, které zbytečně zatěžují vaše vlasy. Aloe vera využívejte tak často, jak to jen jde. Je k vašim vlasům šetrné a pečující.

Podívejte se na níže přiložené video a najdete v něm více informací:

Zdroj

Zdroj náhledového obrázku: Depositphotos

Prohlašujeme, že autoři ani provozovatel webu nepřebírají zodpovědnost za případné újmy způsobené využíváním léčebných metod v tomto článku. Ačkoliv jsou recepty, rady nebo léčebné metody v tomto článku a na celém webu Vitalitis.cz psány s nejlepším svědomím autora textu, jejich použití je na vlastní nebezpečí a mělo by probíhat výhradně po konzultaci s vaším lékařem.

Štítky

Podobné články

Back to top button