Péče o těloPřírodní léčbaZdravé tipy

Vyzkoušejte tuto domácí pastu a bolest kostí bude rázem pryč!

Bolesti kostí jsou nepříjemné, mnohdy je neumíte ovlivnit, nezabírají prášky proti bolesti, nic. Přemýšlíte, co dělat, jak to celé vyřešit? Doporučíme vám domácí pastu, která je velmi vhodná pro léčbu bolesti kostí. Jde o takový malý lékařský zázrak. Med a skořice jsou skvělými pomocníky v boji s bolestí. Jak na to?

Síla medu a skořice

Med a skořice se běžně využívají v kuchyni, mají však své využití také jako přírodní léky. Síla medu a skořice spočívá v tom, že smíchají-li se, působí na tělo na buněčné úrovni. Jsou proti zánětu, ničí volné radikály a celkově posilují lidský imunitní systém a pomáhají od bolesti.

kostí

Vyrobte si léčivou pastu

Pomoci od bolesti si můžete jednoduše, vyrobte si domácí přírodní lék, který je velmi účinný. Smíchejte stejné množství medu a stejné množství skořice. Vznikne vám pasta, kterou namažte na postižená místa každý den, a to několikrát. Bolest brzy odezní a už se neobjeví.

Vyzkoušejte tento jednoduchý recept i vy! Funguje!

Zdroj

Zdroj náhledového obrázku: Depositphotos

Prohlašujeme, že autoři ani provozovatel webu nepřebírají zodpovědnost za případné újmy způsobené využíváním léčebných metod v tomto článku. Ačkoliv jsou recepty, rady nebo léčebné metody v tomto článku a na celém webu Vitalitis.cz psány s nejlepším svědomím autora textu, jejich použití je na vlastní nebezpečí a mělo by probíhat výhradně po konzultaci s vaším lékařem.

Štítky

Podobné články

Back to top button