Péče o těloPřírodní léčba

Máte problémy se sluchem? Vyzkoušejte naše přírodní ušní kapky

Každý máme v uších maz, který chrání naše uši před poškozením a vnějšími faktory. Ušní maz je tedy potřeba. Nikdo však nechce, aby mu maz vykukoval z ucha. Pokud však odstraníte příliš velké množství ušního mazu, může dojít k infekcím, které jsou bolestivé a nepříjemné.

Jak odstranit přírodní cestou ušní maz

Pokud chcete odstranit ušní maz a zároveň nezískat infekci, pak byste měli zabránit hromadění ušního mazu. Ještě předtím, než se obrátíte na konvenční medicínu, máme pro vás účinný prostředek na odstranění ušního mazu. Jedná se o velmi efektivní a přírodní způsob, jak odstranit ušní maz a přitom zabránit vzniku infekce. Navíc se vám zlepší váš sluch. Budete překvapeni výsledky.

K výrobě přírodního léku na odstranění ušního mazu potřebujete:

  • 3 stroužky česnekumazu
  • olivový olej
  • kapátko
  • bavlnu nebo gázu

Očistěte stroužky česneku a dobře je omyjte. Vymačkejte z nich co nejvíce šťávy. Promíchejte šťávu společně s olivovým olejem a nalijte směs do kapátka. Nakapejte si 3-4 kapky směsi do ucha a kusem gázy nebo bavlny uzavřete ucho, aby olej nevytekl. Lehněte si a nechte olej pár minut působit. Budete překvapeni pozitivními výsledky.

Zdroj

Zdroj náhledového obrázku: Depositphotos

Prohlašujeme, že autoři ani provozovatel webu nepřebírají zodpovědnost za případné újmy způsobené využíváním léčebných metod v tomto článku. Ačkoliv jsou recepty, rady nebo léčebné metody v tomto článku a na celém webu Vitalitis.cz psány s nejlepším svědomím autora textu, jejich použití je na vlastní nebezpečí a mělo by probíhat výhradně po konzultaci s vaším lékařem.

Štítky

Podobné články

Back to top button