Péče o těloPřírodní léčba

Přírodní lék na ucpané tepny a vysoký krevní tlak

Čisté tepny a normální krevní tlak jsou pro náš život velmi důležité veličiny. Zdravý životní styl napomáhá k tomu, aby nevznikaly zbytečné nemoci, které mohou ovlivnit náš zdravotní stav. Málokdo však dodržuje pravidelný pohyb a konzumuje potraviny bohaté na živiny. Dnešní uspěchaná doba spíše pomáhá nezdravému životnímu stylu, ucpaným tepnám a vysokému krevnímu tlaku.

Jak vyčistit ucpané tepny přírodní cestou

Ucpané tepny brání v toku krve. To může způsobit selhání srdce, infarkt nebo mrtvici. Existují prostředky, které vám pomohou vyčistit ucpané tepny, snížit cholesterol a vysoký krevní tlak. Máme pro vás přírodní lék, který zabrání vzniku srdečních onemocnění a dalších zdravotních problémů.

Co potřebujete:tepny

  • kořen zázvoru (4-5 cm)
  • 8 neloupaných citrónů (organické)
  • 8 velkých stroužků česneku (ne čínský)
  • 4 l vody

Očistěte důkladně citron a nakrájejte ho na kousky. Následně oloupejte česnek a vložte ho do mixéru. Přidejte očištěný citron a zázvor. Rozmixujte do hladké směsi. Celou hmotu nalijte na pánev a dolijte vodu. Doveďte ji do bodu varu. Odstavte z tepla a nechte směs vychladnout. Tekutinu, která nám vznikla vařením, nalijte do láhve a uchovávejte v chladu.

Po dobu 3 týdnů užívejte sklenici tohoto nápoje na lačný žaludek a nejlépe dvě hodiny před každým jídlem. Po třech týdnech si dejte jednotýdenní pauzu a můžete celý proces opakovat. Oslaďte trochuu medu, pokud vám dělá problém směs vypít.

První výsledky se dostaví již za týden. Budete plní energie. Tento mocný přírodní lék je vhodný i pro léčbu ledvinových kamenů a cévních potíží.

Zdroj

Zdroj náhledového obrázku: Depositphotos

Prohlašujeme, že autoři ani provozovatel webu nepřebírají zodpovědnost za případné újmy způsobené využíváním léčebných metod v tomto článku. Ačkoliv jsou recepty, rady nebo léčebné metody v tomto článku a na celém webu Vitalitis.cz psány s nejlepším svědomím autora textu, jejich použití je na vlastní nebezpečí a mělo by probíhat výhradně po konzultaci s vaším lékařem.

Štítky

Podobné články

Back to top button