Péče o tělo

Jednoduchý recept pro zdravé vlasy

Ženy mají v dnešní době velmi často problémy s vlasy. Pokud trpíte na lámavé, suché nebo jinak poškozené vlasy, nemusíte zoufat. Máme pro vás úžasný trik, který vám pomůže k silným a krásným vlasům. Budete potřebovat pouze několik přírodních ingrediencí, které naleznete doma.

Složení:vlasy

  • 1 banán
  • 2 litry mléka
  • 1 citron, pomeranč nebo grep

Příprava:

Vymačkejte šťávu z vybraného citrusu. Vložte banán do mixéru a přidejte mléko. Rozmixujte a dejte zbytek ingrediencí. Opět vše promíchejte. Nyní můžete použít směs na vlasy. Naneste a pokryjte vlasy alobalem. Nechte působit zhruba půl hodiny a poté si umyjte vlasy šamponem. Tato kombinace účinných látek vám zajistí lesklé, zdravé a krásné vlasy bez lupů.

Zdroj

Zdroj náhledového obrázku: Depositphotos

Prohlašujeme, že autoři ani provozovatel webu nepřebírají zodpovědnost za případné újmy způsobené využíváním léčebných metod v tomto článku. Ačkoliv jsou recepty, rady nebo léčebné metody v tomto článku a na celém webu Vitalitis.cz psány s nejlepším svědomím autora textu, jejich použití je na vlastní nebezpečí a mělo by probíhat výhradně po konzultaci s vaším lékařem.

Štítky

Podobné články

Back to top button