Péče o tělo

Jak odstranit make up pomocí medu

Než začneme tento článek, existuje několik věcí, které byste měli vědět o medu. V první řadě je velmi důležité znát, jak vybrat ten správný druh medu. Vybírejte takový med, který je „surový“ nebo „nepasterizovaný“ či „nefiltrovaný“. Takový med je velmi prospěšný pro vaše zdraví. Nyní si představíme skvělou kosmetickou vychytávku, na kterou potřebujeme med.

Med jako skvělý odličovač

Tento prostředek můžete využít kdykoliv, kdy se potřebujete odlíčit. Odstranění make upu je velmi jednoduché a stačí provést tyto snadné kroky:make up

  • Naneste ½ lžičky medu na prsty. Med jemně rozetřete v prstech a naneste na obličej. Rozetřete a jemně vmasírujte na místa, kde se nachází make up. V případě potřeby můžete přidat trochu vody.
  • Nyní si omyjte obličej vlažnou vodou a osušte. Máte-li čas, nechte med působit minimálně deset minut, než si umyjete obličej.

Tento jednoduchý postup vám pomůže zbavit se make-upu přírodní cestou. Levně, bezbolestně a velmi účinně.

Zdroj

Zdroj náhledového obrázku: Depositphotos

Prohlašujeme, že autoři ani provozovatel webu nepřebírají zodpovědnost za případné újmy způsobené využíváním léčebných metod v tomto článku. Ačkoliv jsou recepty, rady nebo léčebné metody v tomto článku a na celém webu Vitalitis.cz psány s nejlepším svědomím autora textu, jejich použití je na vlastní nebezpečí a mělo by probíhat výhradně po konzultaci s vaším lékařem.

Štítky

Podobné články

Back to top button