Ostatní

10 tipů, jak si zvýšit libido

Občas se vám může stát, že ztratíte chuť k sexu a romantice. Přinášíme vám 10 osvědčených rad, která vám pomohou zvýšit libido.

Nechte pracovat vzpomínky

Vzpomínky jsou skvělé na oživení a navození chuti k sexu. Udržte si v hlavě vzpomínku na vydařený sex a vaše libido se ihned dostane zpátky do hry.

Milujte sami sebelibido

Milovat druhé zahrnuje jistou psychologickou zranitelnost. Nesmíme zapomínat sami na sebe. Sebeláska je důležitá a i ona ovlivňuje funkci libida. Milujte sami sebe a o to více budete milovat druhé.

Konzumujte piniové oříšky

Piniové oříšky pomáhají tělu produkovat oxid dusnatý, který rozšiřuje cévy. Jak vaše tělo zahřeje krev, dostaví se příval adrenalinu, který je fascinující. Díky tomu se vám zvýší libido na takovou úroveň, že překvapíte sebe i partnera.

Nezapomínejte na zinek

Zinek je nezbytný pro produkci testosteronu, což je velmi důležité pro sexuální apetit. Vědci uvádějí, že testosteron je důležitý pro mužskou erekci, ale je také potřebný pro libido. Pravidelné užívání zinku a jeho dostatečná hladina stimuluje produkci testosteronu a uvadnutí libida nemá šanci.

Nemravné představy

Nestyďte se za své sexuální touhy a představy. Nebojte se fantazírovat. Představy nikomu neublíží a vám pomohou obnovit ztracené sexuální touhy. Kam až moc zajdete ve své fantazii, je zcela na vás.

Milujte

Udržujte v sobě lásku na dostatečné úrovni. Pocit lásky a zamilovanosti produkuje hormony štěstí, které pomáhají libidu. Zároveň jsou skvělým zabijákem stresu a negativních emocí.

Řekněte ano, i když se necítíte

Nenuťte se do sexu, pokud se na něj necítíte. Zkuste se však v některých momentech překonat, i když zrovna nemáte náladu. Sex produkuje hormon štěstí, takže dodá vašemu tělu energii. Navíc se sblížíte s partnerem a tato vazba dokáže vytvořit více intimity a společného souznění.

Hraní rolí

Vyzkoušejte s partnerem hraní rolí. Předstírejte, že jste zbrusu nový pár, žák a učitelka nebo nezkušená řidička a policista. Fantazii se meze nekladou. Uvidíte, jak se vám libido navrátí a sex bude jako dřív.

Užijte si lechtivý film

Společné sledování lechtivých filmů dokáže vytvořit jiskrnou atmosféru. Sledujte se svým partnerem oblíbený lechtivý film a po celou dobu myslete na to, jak byste svého partnera potěšili. Během chvilky získáte chuť k sexu a libido bude zpět.

Dotýkejte se partnera

Doteky vyjadřují lásku a podporu. Mohou však také navozovat sexuální vzrušení, stačí vědět kam sáhnout. Dotýkejte se partnera na ramenou, krku či rukou a uvidíte, co to s ním udělá za divy.

Zdroj

Zdroj náhledového obrázku: Depositphotos

Prohlašujeme, že autoři ani provozovatel webu nepřebírají zodpovědnost za případné újmy způsobené využíváním léčebných metod v tomto článku. Ačkoliv jsou recepty, rady nebo léčebné metody v tomto článku a na celém webu Vitalitis.cz psány s nejlepším svědomím autora textu, jejich použití je na vlastní nebezpečí a mělo by probíhat výhradně po konzultaci s vaším lékařem.

Štítky

Podobné články

Back to top button