Péče o těloZdravé tipy

Bílé a silné zuby? S tímto přírodním receptem od tibetských mnichů to jde!

Také si říkáte, jak je možné, že tibetští mniši mají tak krásně bílé a velmi zdravé zuby? Jde o to, že o zuby pečují pomocí přírodních zubních past. Komerčním zubním pastám se vyhýbají úplným obloukem a díky tomu, že o své zuby pečují sami, nemusí navštěvovat zubního lékaře.

To díky přírodním zubním pastám jsou jejich zuby krásné, bílé a zdravé, a to až do velmi pozdního věku. Říkáte si, že byste chtěli ten jejich recept znát? Nyní máte jedinečnou možnost ho i vyzkoušet.

 

Přírodní zubní pasta

A jaká je ta přírodní zubní pasta? Jednoduše skvělá! Skládá se ze dvou složek, které jsou běžně k dostání. Jednoduše si připravíte tuto přírodní zubní pastu v pohodlí domova, je to snadné! Stačí jedna lžíce košer soli (vločková kamenná sůl) a dostatečné množství vody. Vodu převařte a nechte zchladit. Poté do ní přidejte jednu lžíci košer soli a míchejte asi jednu minutu. Na povrchu se začne tvořit pěna.

sůl

Použití:

Namočte zubní kartáček do tohoto roztoku a pravidelnými pohyby si čistěte zuby. Používejte tuto přírodní zubní pastu při čištění ráno i večer, ideálně po každém jídle. Po vyčištění zubů si ústa vypláchněte tímto roztokem.

Zuby díky této přírodní pastě budou krásně bílé. Rovněž i vaše dásně ocení tuto přírodní pastu, budou silnější a krásně růžové barvy.

Zpočátku je možno, že bude čištění zubů s touto zubní pastou maličko nepříjemné. Zuby mohou být více citlivé na studené, horké, kyselé či sladké podněty. Je to důsledkem solného roztoku. Tyto nepříjemné pocity však můžete pociťovat také po použití běžné zubní pasty, která je drahá. Časem si jistě na chuť přírodní zubní pasty zvyknete. Tato domácí zubní pasta odstraňuje z ústní dutiny různé patogeny, posiluje zubní sklovinu za velmi krátkou dobu, rovněž mizí prasklinky a hrboly na zubech. Za trochu nepříjemné chuti to přeci stojí!

Zdroj

Zdroj náhledového obrázku: Depositphotos

Prohlašujeme, že autoři ani provozovatel webu nepřebírají zodpovědnost za případné újmy způsobené využíváním léčebných metod v tomto článku. Ačkoliv jsou recepty, rady nebo léčebné metody v tomto článku a na celém webu Vitalitis.cz psány s nejlepším svědomím autora textu, jejich použití je na vlastní nebezpečí a mělo by probíhat výhradně po konzultaci s vaším lékařem.

Štítky

Podobné články

Back to top button