Péče o těloPřírodní léčba

Odstraňte vrásky za 1 týden

Mnoho lidí na celém světě se snaží zůstat, co nejdéle mladým a krásným. Zejména ženy věnují péči o tělo zvýšenou pozornost. Spousty peněz padne za nákup nových kosmetických přípravků, které pomáhají zastavit tvorbu vrásek. Bohužel některé tyto přípravky nefungují příliš dobře a neposkytují kýžený efekt. Naštěstí známe přírodní alternativu, která vám skutečně pomůže.

Přírodní krém na vrásky

Snadno dostupný krém na vrásky zvládnete připravit i vy. Krém si poradí s vráskami, zpomaluje proces stárnutí a hydratuje pokožku. Také nemá žádné vedlejší účinky. Krém je bezpečný pro všechny typy pleti a první výsledky uvidíte již za pouhý týden. Níže naleznete podrobný návod na přípravu.

Přísady:vrásky

  • 2 lžičky vazelíny
  • 1 polévková lžíce mandlí nebo olivového oleje
  • 1 žloutek
  • 1 lžíce medu

Vložte vazelínu do hrnce a mírně ji zahřejte. Po chvilce vložte ostatní přísady a dejte na stranu. Vše promíchejte až získáte hezkou homogenní směs. Nechte odležet zhruba pět minut.

Před použitím si umyjte obličej. Naneste krém a jemně masírujte krouživými pohyby. Nechte působit po dobu 30 minut a poté si opláchněte obličej. Obličej si můžete očistit vlhkým tamponem nebo mokrým ručníkem.

Zdroj

Zdroj náhledového obrázku: Depositphotos

Prohlašujeme, že autoři ani provozovatel webu nepřebírají zodpovědnost za případné újmy způsobené využíváním léčebných metod v tomto článku. Ačkoliv jsou recepty, rady nebo léčebné metody v tomto článku a na celém webu Vitalitis.cz psány s nejlepším svědomím autora textu, jejich použití je na vlastní nebezpečí a mělo by probíhat výhradně po konzultaci s vaším lékařem.

Štítky

Podobné články

Back to top button