OstatníPéče o těloZdravé tipy

Změňte svůj život s pitím jablečného octa před spaním!

Jablečný ocet je pro lidské tělo prospěšný, už jste o něm jistě slyšeli, má mnoho výhod. Přinášíme vám deset z nich. Čtěte následující řádky a zjistíte, jak moc je jablečný ocet vhodný pro zdraví. Pijte jej každý večer před spaním a uvidíte, v čem všem může pomoci!

Cítíte-li bolest v krku, pomůže jablečný ocet. Ten má totiž antibakteriální vlastnosti. Stačí jedna lžička jablečného octa jednu hodinu před spaním. Poté si vezměte za další půl hodiny druhou a poslední lžičku těsně předtím, než jdete spát.

Máte-li problém se špatným dechem, cítíte nepříjemnou chuť nebo zápach, pak využijte síly jablečného octa. Odstraňuje bakterie, které tyto nepříjemné problémy způsobují.

Jablečný ocet umí také obnovit kyselost žaludku, stačí konzumovat jednu polévkovou lžíci před spaním. Lžíci smíchejte se sklenicí vody a vypijte.

Bolest nohy můžete také odstranit díky jablečnému octu. Ten v sobě má vysoký obsah draslíku. A právě nedostatek draslíku je jedním z důvodů, proč se objevují bolesti nohou. Vezměte si dvě lžíce octa před spaním. Smíchejte ho s teplou vodou. Účinek se objeví už po pár nocích.

Jestliže i vy trpíte zažívacími obtížemi, můžete jim zabránit díky jedné lžíci jablečného octa. Smíchejte jej s malým množstvím vody a medu. Konzumujte ideálně půl hodiny před spaním.

Nespavost trápí mnoho lidí, jde jí však snadno předejít díky jablečnému octu. Snižuje vysokou hladinu cukru v krvi, což je jedna z hlavních příčin nespavosti. Stačí dvě lžičky jablečného octa před spaním a je to. Je však důležité se před využitím tohoto léku poradit se svým lékařem.

Cítíte-li bolesti břicha, pak vám pomůže jedna lžička organického jablečného octa, kterou smícháte se šálkem teplé vody. Pijte předtím, než ulehnete do postele.

Rovněž škytavku můžete snadno odstranit díky jablečnému octu. Nervy v krku budou stimulovány. Postačí jen jedna lžička organického jablečného octa.

Bojujte s jablečným octem proti alergii. Smíchejte sklenici vody se lžičkou octa a vypijte asi hodinu před spaním.

Nedávná studie také ukázala, že problémy se spánkem a obezitou jsou propojeny. Stačí vypít směs vody s jablečným octem, pokud máte hlad před spaním.

Vyzkoušejte tyto jednoduché tipy a rady a uvidíte!

Zdroj: web cuisineandhealth.com, odkud jsme při psaní čerpali, již není v provozu, proto není možné zdroj navštívit.

Zdroj náhledového obrázku: Depositphotos

Prohlašujeme, že autoři ani provozovatel webu nepřebírají zodpovědnost za případné újmy způsobené využíváním léčebných metod v tomto článku. Ačkoliv jsou recepty, rady nebo léčebné metody v tomto článku a na celém webu Vitalitis.cz psány s nejlepším svědomím autora textu, jejich použití je na vlastní nebezpečí a mělo by probíhat výhradně po konzultaci s vaším lékařem.

Štítky

Podobné články

Back to top button