OstatníPéče o těloZdravé tipy

Cvičení, které se nazývá „zabiják všech nemocí“ podívejte se na VIDEO, jak se provádí!

Jóga je velmi známé a rozšířené cvičení, které má svůj základ v Indii a je staré víc, než pět tisíc let. Lidé jej cvičí dnes a denně pro zdravější a šťastnější život. Dnes je jóga populární po celém světě, lidé díky ní nacházejí rovnováhu, vnitřní klid, pohodu, pocit klidu a míru. Spolu s jógou lidé řeší také řadu duševních a fyzických problémů. A jóga v tomhle ohledu pomáhá.

Jógou ke zdraví a kondici

Jóga je nejen cvičení, ale také životní styl. Pravidelným cvičením získáte ucelenější a komplexnější pohled na život, bude vám lépe a budete se tak i cítit. Tato jogínská pozice se nazývá vrah všech nemocí. Proč? Obnovujete spinální zdraví a v důsledku toho vede k lepší fyzikální a také emocionální úrovni zdraví.

Jde možná o trošku obtížnější pozici v józe, ale pomáhá, věřte tomu. Podívejte se na níže přiložené video a vyzkoušejte tuto jogínskou polohu. Budete se cítit zdravěji.  Je to skvělé!

Zdroj

Zdroj náhledového obrázku: Depositphotos

Prohlašujeme, že autoři ani provozovatel webu nepřebírají zodpovědnost za případné újmy způsobené využíváním léčebných metod v tomto článku. Ačkoliv jsou recepty, rady nebo léčebné metody v tomto článku a na celém webu Vitalitis.cz psány s nejlepším svědomím autora textu, jejich použití je na vlastní nebezpečí a mělo by probíhat výhradně po konzultaci s vaším lékařem.

Štítky

Podobné články

Back to top button