Péče o těloPřírodní léčbaZdravé tipy

Přirozený způsob, jak vyřešit problém intimních partií pomocí aspirinu!

Zarůstání chloupků není jen hrozba pro vaše zdraví, ale také je to velmi nepříjemné. Mohou vás dráždit a dělat plno problémů. Zarůstající chloupky také ucpávají póry. Vlasový folikul totiž roste v nepřirozeném směru, tudíž způsobuje řadu potíží. Přemýšlíte, jak se toho zbavit?

Zbavte se zarůstajících chloupků

I když se mohou zarůstající chloupky objevovat na jakékoliv části lidského těla, jde o oblast, kterou holíte nejčastěji. Půlka aspirinu může velmi dobře pomoci na problémy se zarůstajícími chloupky. Aspirin skvěle pracuje, čistí pokožku a napomáhá léčbě zarůstajících chloupků. Léčí také  infikované oblasti kůže.

asparin

Recept

Ingredience:

  • 3 – 4 pilulky aspirinu
  • Voda

Postup:

Rozdrťte pilulky aspirinu a vhoďte je do vody. Promíchejte, aby vám vznikla směs. Masku poté aplikujte na postižená místa a nechejte jí zaschnout. Poté opláchněte a máte hotovo. Je to jednoduché a velmi účinné!

Zdroj

Zdroj náhledového obrázku: Depositphotos

Prohlašujeme, že autoři ani provozovatel webu nepřebírají zodpovědnost za případné újmy způsobené využíváním léčebných metod v tomto článku. Ačkoliv jsou recepty, rady nebo léčebné metody v tomto článku a na celém webu Vitalitis.cz psány s nejlepším svědomím autora textu, jejich použití je na vlastní nebezpečí a mělo by probíhat výhradně po konzultaci s vaším lékařem.

Štítky

Podobné články

Back to top button