Péče o těloPřírodní léčba

Přikládejte cibuli na krk a porazíte nejčastější nemoci

Všichni známe účinky cibule a zejména její léčebné účinky. Ty sahají až do starověké Číny a Indie. Důležité je, aby byla cibule čerstvá, protože sušením a teplem z cibule mizí její léčivé látky. Cibule má mnoho léčebných účinků, například ničí střevní parazity, upravuje hladinu cukru v krvi, snižuje krevní tlak a křehkost cévních stěn, pomáhá při odkašlávání, eliminuje bičenku poševní, pomáhá k vyléčení zánětu nosohltanu a při hmyzím bodnutí. Cibule má opravdu velké antibakteriální účinky a pomáhá v mnoha věcech. Známý lékař z Petrohradu doporučuje cibuli při léčení štítné žlázy.

kromid

Podpořte funkci štítné žlázy

Večer, předtím, než jdete spát, vezměte jednu celou cibuli a rozřízněte jí napůl. Z cibule začne vytékat šťáva. Tuto stranu přiložte na krk a krouživými pohyby masírujte oblast štítné žlázy. Použít můžete obě poloviny. Poté si pečlivě umyjte ruce, ale pozor, krk neomývejte. Šťáva z cibule totiž působí hlavně přes noc a jde o jednoduchý způsob, jak podpořit funkci štítné žlázy přirozenou cestou.

Řešte problémy se štítnou žlázou

Lékař Oleg Torsunov radí, že pokud máte problémy se štítnou žlázou, pak je dobré problémy řešit. Tvrdí, že štítná žláza a vůbec celý endokrinní systém velmi úzce souvisí s lidskými emocemi, zejména s láskou. Na štítnou žlázu silně působí vše, co se lidem v životě stane. Pocity křivdy, zášti, stres, nervozita, špatná rozhodnutí, celková nepohoda a podobně. A to se promítne do štítné žlázy.

Ony totiž negativní emoce zůstávají v těle a shromažďují se právě ve štítné žláze. A ta tím logicky trpí. Emoce musí být v pohybu, proto je osvoboďte. A jak? Možná se tomu budete smát, ale klidně i zpěvem! Doktor Torsunov říká, že se má zpívat nahlas doma či kdekoliv, kde si troufnete. Zpěv emoce zmírní, uzlíky ve štítné žláze budou mizet samy od sebe. Zpívejte oblíbené a veselé písničky. Problémy se štítnou žlázou se vyřeší a vy budete mít lepší náladu!

Zdroj

Zdroj náhledového obrázku: Depositphotos

Prohlašujeme, že autoři ani provozovatel webu nepřebírají zodpovědnost za případné újmy způsobené využíváním léčebných metod v tomto článku. Ačkoliv jsou recepty, rady nebo léčebné metody v tomto článku a na celém webu Vitalitis.cz psány s nejlepším svědomím autora textu, jejich použití je na vlastní nebezpečí a mělo by probíhat výhradně po konzultaci s vaším lékařem.

Štítky

Podobné články

Back to top button