Péče o těloPřírodní léčbaZdravé tipy

Pomocí této přírodní léčby vyzrajete na dnu

Dna je bolestivý stav, který je charakterizován tím, že produkuje nadměrné množství kyseliny močové. Nadměrné množství kyseliny močové nebo hyperurikémie se objevuje v důsledku nízkého vylučování kyseliny močové ledvinami, nebo v důsledku zvýšené produkce této kyseliny v těle.

Kyselina močová v těle

Kyselina močová v těle rozkládá látky nazývané puriny (produkt rozpadu bílkovin). Tělo odstraňuje tuto kyselinu močí, takže to může působit zdravotní problémy. Obecně platí, že kyselina močová se filtruje močí díky ledvinám. Pokud se ledvinám nepodaří odstranit kyselinu močovou, vytváří se usazeniny ve formě krystalů v kloubech. To způsobuje zánět a intenzivní bolest. S takovými problémy lidé chodí k lékaři, ovšem existuje ještě přírodní léčba, která může vašim ledvinám pomoci, aby fungovaly tak, jak by měly. Vyzkoušejte tento následující recept a uvidíte!

Ingredience:

  • 1 ananas
  • Kousek čerstvého zázvoru nebo 2 – 3 lžičky zázvorového prášku
  • 1-2 lžičky kurkumy vprášku
  • 1 šálek šťávy zčerných třešní
  • 1 šálek celerové šťávy
  • Organický a surový med

Postup:

Vezměte ananas, oloupejte jej a odstraňte stonky. Nakrájejte jej na plátky nebo kousky a dejte do sklenice nebo mísy. Přidejte třešňovou šťávu, celerovou šťávu, zázvor a kurkumu. Med přidejte podle vaší chuti. Dejte tento nápoj do skleněné nádoby s víkem a uložte do lednice. Tento lék v ní může vydržet až 10 dní. Přírodní lék popíjejte na denní bázi až do doby, než se výrazně zmírní či úplně odstraní symptomy dny.

Zdroj

Zdroj náhledového obrázku: Depositphotos

Prohlašujeme, že autoři ani provozovatel webu nepřebírají zodpovědnost za případné újmy způsobené využíváním léčebných metod v tomto článku. Ačkoliv jsou recepty, rady nebo léčebné metody v tomto článku a na celém webu Vitalitis.cz psány s nejlepším svědomím autora textu, jejich použití je na vlastní nebezpečí a mělo by probíhat výhradně po konzultaci s vaším lékařem.

Štítky

Podobné články

Back to top button