Přírodní léčbaZdravé tipy

Stroužek česneku v oleji dokáže zázraky: Čtěte

Pomocí jednoduchého receptu si můžete vytvořit lidový a efektivní lék, který pomůže proti mnoha nemocem. Stačí k tomu pouze stroužek česneku, jak jednoduché! Tento recept je opravdu jednoduchý, z dostupných surovin, zvládne jej opravdu každý.

Ingredience:

  • Stroužek česnekučesneku
  • Sklenice nerafinovaného slunečnicového oleje
  • Lžička citrónové šťávy
  • Lžička slunečnicového oleje

Postup:

Stroužek česneku dejte do sklenice, do které nalijte čistý a nerafinovaný slunečnicové olej. Nádobku uzavřete a dejte jí na den odpočívat do lednice. Druhý den do sklenice přidejte lžičku citrónové šťávy, stejné množství slunečnicového oleje a promíchejte.

Dávkování:

Tento lidový lék pijte třikrát denně, a to vždy půl hodiny před jídlem. Je dobré tento lék pít jeden až tři měsíce, poté si dejte měsíc přestávku a pak můžete proces opět opakovat. Česnek odstraňuje křeče z krevních cév i mozku. Pomáhá léčit koronární srdeční onemocnění, dušnost, má blahodárné účinky na sklerózu. Skvěle také působí na rozšiřování cév.

Zdroj

Zdroj náhledového obrázku: Depositphotos

Prohlašujeme, že autoři ani provozovatel webu nepřebírají zodpovědnost za případné újmy způsobené využíváním léčebných metod v tomto článku. Ačkoliv jsou recepty, rady nebo léčebné metody v tomto článku a na celém webu Vitalitis.cz psány s nejlepším svědomím autora textu, jejich použití je na vlastní nebezpečí a mělo by probíhat výhradně po konzultaci s vaším lékařem.

Štítky

Podobné články

Back to top button