Ostatní

Použijte tento olej a nebudete mít problémy s plísní

Problémy s plísní jsou nepříjemné, pokud je máte i u vás doma, pak jistě víte, že mají negativní účinky na vaše zdraví. Je nutno s plísní bojovat a jednou pro vždy se jí zbavit. Ne vždycky to je tak jednoduché, jak se na první pohled zdá. Existuje řešení, které můžete vyzkoušet a odstranit tak plísně. Připravte si i vy toto jednoduché a velmi účinné řešení!

Stačí jedna přísada

Vše, co budete potřebovat je jen rozprašovač s lahví a jedna jediná přísada. Problémy s plísní budou rychle pryč. A jaká je ona hlavní složka? Olej z čajovníku (tea tree oil). Ten je velmi přínosný pro lidské zdraví a také velmi účinný pro boj s plísněmi. Tento esenciální olej byl po staletí používán domorodci na různé rány, popáleniny a podobně. Rozdrtili listy a aplikovali jej na postižené místo. Následně to zakryli a nechali působit.

Historici uvádí, že v roce 1920 se objevily neuvěřitelné vlastnosti tohoto esenciálního oleje. Australští vědci zjistili, že antiseptické vlastnosti tohoto oleje jsou stokrát účinnější než kyselina karbolová. Studie provedená nedávno zase naznačují, že tea tree olej může pomoci při respiračních potížích, od běžného bolení v krku až po astma, bronchitidu po tuberkulózu. Pomáhá s problémy s vyrážkami, popáleninami a lupy.

Nyní přinášíme způsob, jak si vytvořit tento jednoduchý a přírodní recept se kterým odstraníte plísně ze svého domu. Je velmi užitečný proti zárodkům a plísním. Jednoduše jej vytvoříte a také použijete. Jak jej připravit?

Ingredience:

  • 2 lžičky tea tree
  • Lahvička srozprašovačem
  • 2 šálky vody

Postup:

Tea tree zkombinujte s vodou a přelijte do lahvičky. Potom vezměte tuto směs a nastříkejte na všechny oblasti v domě, kde se objevuje plíseň. Nechejte uschnout. Překvapí vás, jak rychlý a velmi účinný je tento přípravek v ničení plísní.

Zdroj

Zdroj náhledového obrázku: Depositphotos

Prohlašujeme, že autoři ani provozovatel webu nepřebírají zodpovědnost za případné újmy způsobené využíváním léčebných metod v tomto článku. Ačkoliv jsou recepty, rady nebo léčebné metody v tomto článku a na celém webu Vitalitis.cz psány s nejlepším svědomím autora textu, jejich použití je na vlastní nebezpečí a mělo by probíhat výhradně po konzultaci s vaším lékařem.

Štítky

Podobné články

Back to top button