OstatníPéče o těloZdravé tipy

2 polévkové lžíce denně a břišní tuk se rychle rozpustí!

Tuk v oblasti břicha trápí mnoho lidí a často se jej nejde zbavit. Neustále se vás drží, ať děláte cokoliv. Tuk je vždycky problematický, ale to nejen z estetického hlediska, je důležité dbát také na zdravotní stránku. Tuky jsou totiž škodlivé pro vaše zdraví obecně. Ve skutečnosti jedna studie poukazuje na to, že viscerální tuk (tuk, který se shromažďuje okolo vnitřních orgánů) je mnohem nebezpečnější pro vaše zdraví, než jakýkoliv jiný tuk.

Nebezpečný břišní tuk

Vědci poukazují na to, že lidí, kteří mají normální hmotnost, ovšem mají břišní tuk jsou o 2,75 krát náchylnější k srdečním onemocněním a také k úmrtí na toto onemocnění. Břišní tuk, který je v těle navíc může být znamením, že je tělo plné toxinu. Ty nakonec mohou bránit vašemu tělu regulovat hladinu glukózy a metabolizovat cholesterol. Ať už jsou důvody jakékoliv, břišní tuk je nutno odstranit. A jaký je nejlepší způsob?

Domácí přírodní lék s medem, citrónem a křenem pomůže tento tuk rychle a bez nežádoucích účinků odstranit z vašeho těla. Vytvořte si tento recept i vy doma. Je to jednoduché!

Ingredience:

  • 125g křenu
  • 3 citrony (omyté ve vodě a lžíci octa, abyste odstranili pesticidy či rovnou kupte organické)
  • 3 lžíce medu

Postup:

Do mixéru dejte křen a míchejte. Odstraňte z citrónů semínka, nakrájejte a dejte do mixéru i s kůrou. Mixujte do hladké konzistence. Následně přidejte med a míchejte. Směs přelijte do nádoby, uzavřete a dejte do lednice.

Dávkování:

Tento lék konzumujte dvakrát denně s jídlem a to jednu lžičku. Tento lék konzumujte po dobu tří týdnů a uvidíte, jak se tělo rychle a jednoduše zbaví tuku.

Výhody křene

Jde o jedinečnou kořenovou zeleninu, která obsahuje desetkrát víc glukosinolátu než v brokolici. Mnohé studie také ukazují, jak mocné tyto organosulfuric, chemoprotektivní komponenty mohou být. Glukosinoláty ovlivňují metabolismus hormonů, což je klíč k hubnutí.

Výhody citronu

Přes kyselost citronů, pomáhají alkalizovat vaše tělo. Je-li vaše tělo příliš kyselé, jste náchylnější k různým druhům nemocí a to včetně rakoviny. Citrony pomáhají detoxikovat tělo, což pomáhá stimulovat hubnutí. Citrony pomáhají zlepšit enzymatickou schopnost vašeho těla a stimulují játra. Jsou bohaté na vitamín C, který zvyšuje produkci bílých krvinek. Ty jsou pro zdravý imunitní systém klíčové. Je dále také účinný antioxidant, který chrání vaše buňky před oxidačním poškozením.

Výhody medu

Med může přidat do těla rychlou energetickou podporu a to před nebo po tréninku a to zejména pro sportovce. Obsahuje silné antioxidanty zvané flavonoidy. Ty mohou pomoci snížit riziko vzniku některých druhů rakoviny, stejně jako srdeční onemocnění. Med má antibakteriální vlastnosti, je to výhodné pro léčbu infikovaných ran nebo také akné.

Křen s medem a citronem vytvoří velmi efektivní nápoj, který pomůže při spalování tuků.

Zdroj

Zdroj náhledového obrázku: Depositphotos

Prohlašujeme, že autoři ani provozovatel webu nepřebírají zodpovědnost za případné újmy způsobené využíváním léčebných metod v tomto článku. Ačkoliv jsou recepty, rady nebo léčebné metody v tomto článku a na celém webu Vitalitis.cz psány s nejlepším svědomím autora textu, jejich použití je na vlastní nebezpečí a mělo by probíhat výhradně po konzultaci s vaším lékařem.

Štítky

Podobné články

Back to top button