OstatníZdravé tipy

Tento přírodní lék pomůže vyřešit nespavost a přinese vám dlouhý a kvalitní spánek!

Kvalitní a dlouhý spánek po dobu osmi hodin? Ne každý tohle zná a dovede mít takovýto dobrý a dlouhý spánek. Často během noci chodí na záchod, nakouknou do lednice nebo jednoduše sledují televizi.

Nespavost je otravná

Ano, nespavost může být velmi nepříjemná. Jste pak po celém dni unavení, ale nezaberete, a když ano, tak jen na chvíli. Je to zatěžující a člověk nemůže spát po dobu několika nocí. Jste unavení, přešlí a nezvládáte správně každodenní činnosti. Jste unavení a bez energie. Naštěstí pro vás existuje něco, co může zlepšit váš spánek. A co více, budete k tomu potřebovat jen tři přísady! Jde o přírodní lék, který vám pomůže.

nespavost

Ingredience:

  • 1 lžíce kokosového oleje
  • ¼ lžičky surového medu
  • špetka mořské soli

Díky tomuto jednoduchému receptu bude vaše tělo během chvíle v režimu spánku. Tato kombinace je skvělá, umí regulovat produkci stresových hormonů a také hladinu kortizolu. Právě kortizol je na vině problémů se spánkem a s nespavostí. Odbourejte tyto problémy i vy!

Postup:

Tento jednoduchý lék můžete připravit dvěma způsoby.

  • Smíchejte kokosový olej, med a sůl. Dobře jej promíchejte. Tento lék zkonzumujte a vypijte k němu jednu sklenici vody, aby se ingredience dostaly do těla.
  • Smíchejte kokosový olej a med. Sklenici vody promíchejte se solí. Konzumujte směs kokosového oleje a medu, kterou zapijte sklenicí vody se solí.

Jak to funguje?

Kokosový olej obsahuje zdravé tuky, které se dodávají vašemu tělu přes noc. Nebudete mít tak v dopoledních hodinách hlad. Kokosový olej dbá na hladinu glukózy v krvi. Její zvyšování je hlavní příčinou nespavosti.

Med připravuje lidské tělo na režim spánku. Obsahuje dostatek glykogenu, který lidský mozek potřebuje. Nedostatek glykogenu spouští nadledviny k uvolnění stresových hormonů (kortizol a adrenalin). Zvýšená koncentrace stresových hormonů vám nedovolí usnout.

Sůl snižuje hladinu stresového hormonu a zvyšuje produkci energie. Reguluje tělesné funkce a sodík snižuje produkci stresových hormonů, tedy adrenalinu a kortizolu.

Zdroj

Zdroj náhledového obrázku: Depositphotos

Prohlašujeme, že autoři ani provozovatel webu nepřebírají zodpovědnost za případné újmy způsobené využíváním léčebných metod v tomto článku. Ačkoliv jsou recepty, rady nebo léčebné metody v tomto článku a na celém webu Vitalitis.cz psány s nejlepším svědomím autora textu, jejich použití je na vlastní nebezpečí a mělo by probíhat výhradně po konzultaci s vaším lékařem.

Štítky

Podobné články

Back to top button