Jídlo a stravováníPéče o těloPřírodní léčba

Jak připravit jedlou sodu, aby vám pomohla zbavit se tuku na zádech, pažích, stehnech a břichu

Jedlá soda je univerzální látka, která se používá mnoha různými způsoby. Používá se při vaření, ale také pro kosmetické nebo čistící účely. Existuje mnoho způsobu využití pro jedlou sodu. V tomto článku si představíme jeden z nich. Konkrétně se zaměříme na ztrátu přebytečného tuku.

Tři metody, které vám pomohou spálit nahromaděný tuk

Pro první metodu si připravte půl hrnku vody, jeden citron a jednu lžičku jedlé sody. Rozpusťte ve vodě jedlou sodu a přidejte šťávu z citronu. Dobře promíchejte a vypijte na lačný žaludek zhruba dvacet minut před snídaní. Užívejte každý den pro dosažení lepších výsledků.

Pro druhou metodu je zapotřebí polovina polévkové lžíce jedlé sody, sklenice vody a dvě polévkové lžíce jablečného octa. Vše smíchejte a vypijte na lačný žaludek. Výsledky se dostaví brzy pokud budete tento nápoj pravidelně užívat.

Na poslední metodu si připravte šálek jahod, dva šálky vody, jednu lžíci jedlé sody, hrst čerstvé máty a dva citrony. Smíchejte všechny ingredience, rozmixujte a konzumujte sklenici dvakrát denně. Výsledky budou patrné během několika týdnů.

Here Is How To Prepare Baking Soda To Melt Back, Arm, Thigh And Belly Fat!

Zdroj náhledového obrázku: Depositphotos

Prohlašujeme, že autoři ani provozovatel webu nepřebírají zodpovědnost za případné újmy způsobené využíváním léčebných metod v tomto článku. Ačkoliv jsou recepty, rady nebo léčebné metody v tomto článku a na celém webu Vitalitis.cz psány s nejlepším svědomím autora textu, jejich použití je na vlastní nebezpečí a mělo by probíhat výhradně po konzultaci s vaším lékařem.

Štítky

Podobné články

Back to top button