Spolupráce

MBA – cesta ke spokojenosti je otevřená

Na tyhle rady narazíte snad všude: Žijte přítomným okamžikem, slaďte pracovní život s tím soukromým, soustřeďte se v životě na to důležité... Jak to ale opravdu dokázat, když třeba máte práci, která vás neuspokojuje, nebo vám dokonce překáží v něčem smysluplnějším?

Ze všech tří zmíněných rad bývá mnohdy nejužitečnější ta poslední – totiž soustředit se na to důležité. Klíčem ke spokojenému životu bývá zpravidla dobrá práce – práce, která vás baví, kde máte dobré vztahy s ostatními a zaměstnavatel vám vychází vstříc. Nebo kde jste dokonce svou paní. Jak ale takovou práci získat? Anebo jak v té své současné dosáhnout změn k lepšímu?

Odpověď na uvedené otázky je vlastně snadná: Musíte si umět poradit v důležitých situacích. Každá složitější činnost se zpravidla skládá z drobných úkonů – zaměstnání či podnikání například z komunikace s kolegy, nadřízenými či podřízenými, z ovládání různých nástrojů, kterými jsou dnes mnohdy počítače, z řešení větších i menších problémů… Každý z těchto drobných úkonů přitom vyžaduje určitou znalost či dovednost, kterou nejspíš do určité míry ovládáte, ale pravděpodobně by se dala ještě rozvíjet. Jak ale na to?

Ideální je samozřejmě získat užitečné znalosti a dovednosti od někoho zkušenějšího s léty úspěšné praxe. To se nicméně snadno řekne, ale hůř udělá. Naštěstí ovšem existuje jedna léty osvědčená cesta, totiž škola. Ne, nemáme na mysli nějakou běžnou školu, ale takovou, která se soustředí na rozšíření a prohloubení znalostí, které již máte, ale především na praxi – na osvědčené způsoby rozvoje byznysu i na řešení problémů. A právě to nabízejí školy MBA. 

Skvělým příkladem je Business Institut, MBA škola, která se může pochlubit téměř dvěma stovkami špičkových lektorů, jejichž rukama prošli zaměstnanci řady velkých a úspěšných tuzemských i zahraničních společností. Můžete si v ní vybrat z 18 klasických programů MBA i z propracovaného on-line studia zaměřeného například na management obchodu, na marketing nebo na management zdravotnictví.

Studium MBA na Business Institutu je zaměřeno na praxi, na zvládnutí komplexní sady dovedností, které vám umožní úspěšně podnikat nebo stoupat v kariérním žebříčku, a to u vašeho stávajícího zaměstnavatele nebo na novém místě, které si vyberete. Zaměstnavatelé si totiž moc dobře uvědomují, jak cenný je pro ně absolvent prestižního programu MBA.

Studium přitom usnadňuje fakt, že v Business Institutu má každý student přístup do moderní e-learningové platformy, kde na jednom místě najde veškeré studijní materiály, informace o studiu i přístup k literatuře. Lze zde rovněž efektivně komunikovat se studijním oddělením i konzultovat s lektory, a to jak probíraná studijní témata, tak vlastní odborné problémy.

Nechybí ani dobře vybavená online knihovna s více než 5200 knihami v českém jazyce, které lze číst jak online, tak offline. Vyberete-li si online studium, pak se můžete vzdělávat i formou videopřednášek, které pro studenty natáčejí špičkoví lektoři z praxe. Doplněna jsou sylaby, interaktivními prezentacemi a bonusovými videi.

Online studijní programy MBA lze začít studovat kdykoli, studovat lze odkudkoli a získat tak bez obtížného dojíždění skutečně neocenitelné znalosti i diplom, který vám otevře nejedny dosud zavřené dveře. Je to skutečně skvělá příležitost, jak se dostat k práci, která vás naplňuje, sladit díky ní soukromý a pracovní život i získat spravedlivé finanční ohodnocení.

Tak neváhejte a přihlaste se ke studiu MBA ještě dnes. 

Zdroj fotografií:Business Institut EDU a.s.

Zdroj náhledového obrázku: Depositphotos

Podobné články

Back to top button