Péče o těloPřírodní léčba

Jak dosáhnout během dvou týdnů krásné a lesklé pleti

Během léta může vaše pokožka zažívat perné dny. Díky vysokým teplotám nevypadá příliš krásně a chybí ji živiny. Máme pro vás domácí recept, který udrží vaši pleť krásně lesklou a plnou energie.

Domácí sérum pro krásnou pleť

Mnoho lidí přísahají o tomto séru, že jejich tváři dodal přirozený lesk. Pokud také chcete vyzkoušet, jak vaše pleť bude vypadat po tomto séru, vyzkoušejte náš recept.

Co budete potřebovat:

  • lžíci lékořice v prášku
  • 3 lžíce Aloe vera gelu
  • lžíce růžové vody
  • kapsle vitamínu C

Do misky vložte lékořici a růžovou vodu. Nechte chvíli uležet a poté přefiltrujte přes filtrační papír. Přidejte aloe vera a přidejte tabletu vitamínu C. Rozmíchejte směs do hladké homogenní směsi.

Sérum na obličej používejte na čistý obličej. Ukazováčkem rozetřete po celém obličeji a masírujte po dobu několika minut. Následně opláchněte obličej vlažnou vodou a osušte. Na závěr naneste hydratační krém nebo přírodní kokosový olej.

zdroj

Zdroj náhledového obrázku: Depositphotos

Prohlašujeme, že autoři ani provozovatel webu nepřebírají zodpovědnost za případné újmy způsobené využíváním léčebných metod v tomto článku. Ačkoliv jsou recepty, rady nebo léčebné metody v tomto článku a na celém webu Vitalitis.cz psány s nejlepším svědomím autora textu, jejich použití je na vlastní nebezpečí a mělo by probíhat výhradně po konzultaci s vaším lékařem.

Štítky

Podobné články

Back to top button