Spolupráce

Trápí vás nepříjemné projevy nadýmání, plynatosti, nepravidelné stolice a průjmy? Nechte se vyšetřit na IBS.

Jde o poruchy střevní funkce, které jsou v populaci časté. Označují se termínem střevní dyspepsie či dráždivý tračník. U funkčních střevních poruch dochází vlivem abnormální pohyblivosti střevní stěny k zvýšené sekreci v tlustém střevě a druhotné poruše bakteriálního osídlení střeva. Spolehlivým řešením je způsob detoxikace organismu s použitím chytrých látek, takzvaných enterosorbentů.

Úspěch enterosorpční detoxikace závisí na schopnosti enterosorbentu obnovit ochranné bariérové funkce střevní sliznice. Využití sorpčních vlastností těchto látek představuje účinný způsob detoxikace organismu. Umožňuje bezpečně a účinně odstraňovat z povrchu sliznice trávicího ústrojí tělu škodlivé látky, jejich vstřebáním do porézní struktury. Enterosorbenty umožňují na svém povrchu navázání – sorpci -toxických sloučenin ze zevního i vnitřního prostředí. Enterosorbenty mají široké indikační použití u všech nemocí, spojených s ohrožením zdraví exo- a endotoxiny. Moderní skupinou enterosorbentů jsou selektivní sorbenty nové generace, splňující bezpečné podmínky použití v celé své indikační šíři. Mezi vhodné enterosorbenty patří Enterosgel.

Více o IBS na www.enterosgel.eu

Zdroj náhledového obrázku: Depositphotos

Prohlašujeme, že autoři ani provozovatel webu nepřebírají zodpovědnost za případné újmy způsobené využíváním léčebných metod v tomto článku. Ačkoliv jsou recepty, rady nebo léčebné metody v tomto článku a na celém webu Vitalitis.cz psány s nejlepším svědomím autora textu, jejich použití je na vlastní nebezpečí a mělo by probíhat výhradně po konzultaci s vaším lékařem.

Podobné články

Back to top button