Spolupráce

Doplňky stravy zdarma působí podezřele. Jedná se o podvod?

Doplňky stravy zdarma na první pohled působí podezřele. Když ale zjistíte, jaká jsou skutečná fakta, nejspíš změníte názor. NaturaMed tuto službu stále nabízí svým zákazníkům.

Nechcete kupovat zajíce v pytli?

Objednejte si nejdřív vzorek zdarma. Během měsíce zjistíte, zda jste spokojeni a na základě vlastní zkušenosti se rozhodnete, zda máte zájem o celé balení doplňku stravy. Celé to dává smysl, až na maličkost: opravdu se tohle někomu vyplatí?

Díky vysoké kvalitě má NaturaMed spokojené zákazníky

A proto si může vzorky zdarma dovolit. Samy o sobě jsou prodělečné, ale protože tyto doplňky stravy jsou skutečně kvalitní, zákazníci si je objednávají opakovaně. Vysoká poptávka vynahradí počáteční náklady na vzorky zdarma.

Vše ale přece jen není tak růžové – kvůli této službě je někdy spojován NaturaMed a podvodné firmy. Protože se vzorky mohou ztrácet, získají adresáti dojem, že jde o nekalou praktiku.

Co když balíček není doručen?

NaturaMed si je vědom nedostatků v doručování. Vzorky zdarma mají sice formát dopisu, který by se měl vejít do poštovní schránky, přesto se to nepovede pokaždé. Pokud je taková zásilka položena vedle schránky a je přístupná komukoli, často zmizí.

Málokdy se však zmíní informace, že za nedoručený balíček zákazník nikdy neplatí! Měl by firmu upozornit a ta pak může udělat storno objednávky. Kvůli tomu, že lidé nečtou obchodní podmínky, je někdy přisuzován NaturaMedu status podvodné firmy.

Objednat či neobjednat?

Láká vás vyzkoušet norské doplňky stravy? V tom případě neváhejte. NaturaMed má téměř tři miliony zákazníků a kdyby to nefungovalo, dávno by nic neprodával. Pokud potřebujete ujištění, pozorně si přečtěte obchodní podmínky, kde se dozvíte, že se nákupem nezavazujete k ničemu dalšímu.

Zdroj náhledového obrázku: Depositphotos

Prohlašujeme, že autoři ani provozovatel webu nepřebírají zodpovědnost za případné újmy způsobené využíváním léčebných metod v tomto článku. Ačkoliv jsou recepty, rady nebo léčebné metody v tomto článku a na celém webu Vitalitis.cz psány s nejlepším svědomím autora textu, jejich použití je na vlastní nebezpečí a mělo by probíhat výhradně po konzultaci s vaším lékařem.

Podobné články

Back to top button