Péče o těloPřírodní léčbaZdravé tipy

Eliminujte překrvení nosní sliznice a sinusitidy rychle a jednoduše s tímto receptem!

Pomoci od ucpaného nosu a zánětu vedlejších nosních dutin bývá někdy problém. Také se trápíte s mnohými kapičkami, které nepomáhají tak, jak by měly? Náš přírodní recept si s ucpaným nosem a zánětem vedlejších nosních dutin hravě poradí, a to za 10 minut. Stačí k tomu tento recept!

Zázrak mrkvové šťávy

Odborníci se shodují, že kongesce (překrvení orgánů nebo tkáně) sebou nese zánět vedlejších nosních dutin. To je možno zmírnit pitím čerstvých ovocných šťáv a úpravou stravy. Je dobré snížit konzumaci masných výrobků, vyhnout se mléčným výrobkům, sladkým a moučným výrobkům. Rovněž je dobré se vyhnout zpracovaných a rafinovaným potravinám a také tabáku.

sliznice

Příběh jednoho čtenáře

Tento recept byl zaslán jedním z našich čtenářů, který si přál zůstat v anonymitě. Když byla jeho dcera malá, budila se v ranních hodinách s pláčem. Měla ucpaný nos a nemohla dýchat. Poté, co objevili, co způsobovalo ucpání nosu, odstranili z jídelníčku mléčné výrobky. Vytvořili tak zvláštní nápoj, který se pil každý den. Jaký div, že se problémy s dutinami rychle vyřešily!

Další tipy a rady

slizniceJe dobré vědět, že jakmile ze své stravy odstraníte to, co vám dělá problémy a přidáte šťávy, rychle a výrazně se snižuje nosní překrvení. Kapsle česnekového oleje a probiotika jsou velkým přínosem pro celkové zlepšení zánětu vedlejších nosních dutin. Můžete také pít sklenici vody se špetkou keltské mořské soli před spaním. To rovněž pomáhá uvolňovat ucpaný nos během dopoledních hodin. Vyzkoušejte tento domácí recept a kromě ucpání nosu velmi dobře působí také na zlepšení zraku.

Co budete potřebovat?

  • 2 mrkve
  • 2 pomeranče
  • 1 zelené jablko
  • Kousek zázvoru (nemusíte)

Jak postupovat?

Všechny výše zmíněné ingredience dejte do mixéru a mixujte dohladka. Tento mrkvový drink je skvělý. Ovšem pozor, mine se účinkem, pokud budete nadále konzumovat „zakázané“ potraviny. Musíte je ideálně eliminovat, minimálně však omezit. Pijte pravidelně a ihned uvidíte to zlepšení!

Zdroj

Zdroj náhledového obrázku: Depositphotos

Prohlašujeme, že autoři ani provozovatel webu nepřebírají zodpovědnost za případné újmy způsobené využíváním léčebných metod v tomto článku. Ačkoliv jsou recepty, rady nebo léčebné metody v tomto článku a na celém webu Vitalitis.cz psány s nejlepším svědomím autora textu, jejich použití je na vlastní nebezpečí a mělo by probíhat výhradně po konzultaci s vaším lékařem.

Štítky

Podobné články

Back to top button