Spolupráce

Jak si správně nastavit proteinový jídelníček?

Nespokojenost s vlastní vahou trápí mnohé lidi. Někdy se jedná pouze o estetickou záležitost, jindy je to skutečně otázka zdraví. Jenže hubnutí může být pěkně náročné – zvlášť pokud jste se dostali do nekonečného koloběhu diet a jojo efektu. Řešením může být proteinová dieta, která nabízí hned celou řadu výhod.

Při proteinové dietě se hubne snadno a efektivně díky jevu zvanému ketóza. Když tělo dosáhne tohoto stavu, začne se živit vlastním uloženým tukem. Nepřicházíte o svalovou hmotu, ale velmi účinně a snadno přicházíte o uložení tukové zásoby.

Jak vypadá proteinový jídelníček?

V první fázi je vhodné jíst 3 proteinová jídla a 1 běžné jídlo. Je třeba držet se některých základních pravidel, které vám usnadní celý průběh. Pokud se nechcete trápit s výběrem vhodných potravin a řešit, co můžete a co ne, je nejlepší zkusit profesionální proteinovou dietu Victus. Připraví proteinový jídelníček pro vás, který vám pomůže dosáhnout kýžených výsledků.

Čeho se držet?

  • V jednom dni je možní sníst maximálně 2 sladká proteinová jídla.
  • Vlastní jídlo je ideální jíst jako polední jídlo.
  • Proteinové jídlo můžete libovolně kombinovat s povolenou zeleninou.

Vzorový jídelníček

Proteinová dieta vzorový jídelníček vám usnadní orientaci v tom, co je povolené a co si můžete bez obav dopřát. Na výběr je celá řada produktů, z nichž si dovede zvolit skutečně každý. Na snídani bývají oblíbené třeba proteinové palačinky, kaše nebo omelety. Samozřejmostí je i nabídka proteinových nápojů nebo tyčinek na svačinu. Na večerní jídlo můžete vybrat něco ze široké nabídky proteinových jídel, které na první pohled i ochutnání nerozeznáte od těch běžných.

Nevíte si rady? Nechte si poradit

Zorientovat se v nabídce může být složité, proto neváhejte využít poradenství Victus a konzultovat volbu vaší cesty. Každý jídelníček může být trochu jiný, protože se přizpůsobuje konkrétním potřebám klienta.

Zdroj náhledového obrázku: Pixabay

Zdroj náhledového obrázku: Depositphotos

Prohlašujeme, že autoři ani provozovatel webu nepřebírají zodpovědnost za případné újmy způsobené využíváním léčebných metod v tomto článku. Ačkoliv jsou recepty, rady nebo léčebné metody v tomto článku a na celém webu Vitalitis.cz psány s nejlepším svědomím autora textu, jejich použití je na vlastní nebezpečí a mělo by probíhat výhradně po konzultaci s vaším lékařem.

Podobné články

Back to top button