Jídlo a stravováníPéče o těloPřírodní léčba

Citron a olivový olej vám pomůže od řady zdravotních problémů

Při léčbě mnoha zdravotních problémů vám skvěle poslouží kombinace olivového oleje a citrónu. Tento zázračný lék se používá již od dob starověku. K čemu slouží a jak vám pomůže, si povíme na následujících řádcích.

V čem je dobrý citrón a olivový olej

Kombinace citronu a olivového oleje vám pomůže zbavit se v těle škodlivých toxinů, dodá vám energii na celý den a budete se cítit svěží. Stačí pouze smíchat 1 citron s 1 polévkovou lžící olivového oleje a už nebudete chtít používat něco jiného.

V dřívějších dobách byl olivový olej znám také jako „tekuté zlato“. Užíval se hojně mezi Řeky a Římany v dávných dobách. Vzhledem k tomu, že obsahuje mastné kyseliny, které mají schopnost účinné léčit špatný cholesterol a čistí tělo, je velmi oblíbený. Olivový olej by měl být zahrnut do jídelníčku každého z nás.

Všichni známe zdravotního výhody citrónu, který je nabitý antioxidanty, živinami a vitamíny, jako je fosfor, draslík, vitamin B, proteiny, sacharidy a mnoho dalších.

K čemu všemu vám pomůže olivový olej spojený s citronovou šťávou

Zácpa

Máte-li problém se zažíváním, pomůže vám skvěle citron s olivovým olejem. Po jeho požití se aktivuje funkce jater a žlučníku. Účinný lék, který působí jako silný antioxidant, odstraňuje toxiny a zlepšuje trávení.

Revmatické potíže

Tento úžasný nápoj má silné protizánětlivé účinky. Pomáhá vyléčit bolesti kloubů, pokud jej pravidelně konzumujete. Ideální je pít na lačný žaludek před snídaní.

Pomáhá při léčbě jater a žlučníku

Pravidelnou konzumací na lačný žaludek může být zabráněno tvorbě růstu žlučových kamenů. Kombinace olivového oleje, citronu a vody jednu hodinu před spaním, vám pomůže detoxikovat játra, ledviny a žlučník.

Kardiovaskulární problémy

Mastné kyseliny, které spalují cholesterol, jsou obsažené v olivovém oleji a jsou velmi prospěšné pro naše tělo. Výsledky vás ohromí. Zkuste je ještě dnes.

zdroj

Zdroj náhledového obrázku: Depositphotos

Prohlašujeme, že autoři ani provozovatel webu nepřebírají zodpovědnost za případné újmy způsobené využíváním léčebných metod v tomto článku. Ačkoliv jsou recepty, rady nebo léčebné metody v tomto článku a na celém webu Vitalitis.cz psány s nejlepším svědomím autora textu, jejich použití je na vlastní nebezpečí a mělo by probíhat výhradně po konzultaci s vaším lékařem.

Štítky

Podobné články

Back to top button