Ostatní

Cítila bolest v pochvě, šla na vyšetření a byla v šoku z toho, co lékař objevil!

Slavná blogerka Michelle Barrow se podělila o zvláštní příběh, který se jí stal. Svým čtenářům prozradila, že trpěla velkými bolestmi v oblasti břicha a pochvy. Jelikož bolest neustupovala, vyhledala svého gynekologa a nechala se vyšetřit. Výsledek jí překvapil, byla doslova v šoku. Neměla ani ponětí, že právě její domácí mazlíčky mohou mít s tímto problémem něco společného.

Vyšetření odhalilo šokující výsledky

Navštívila gynekologa a ten jí vyšetřil. Když zjistil, kde je skutečný problém, byli všichni v šoku. Problémem nebyl zapomenutý tampón, nebo vložka, ale vlasy. Překvapivé? Ani Michelle nechápala vůbec nic, myslela si, že to jsou její vlasy, ale mýlila se. Tyto vlasy byly z jejích domácích mazlíčků, z koček!!

3_cats_sleeping_on_the_bed_by_bloodmager-1

Kočičí chlupy

Zdá se vám o šílené? Nechápete, jak se mohly kočičí chlupy dostat do Michellina těla? Odpověď je poměrně jednoduchá a podivná zároveň. Michelle spolu se svým přítelem mají doma kočky. A ty s nimi spolu spí v posteli. Zanechávali v posteli své chlupy a ty pak během pohlavního styku uvízly v jejím těle.

Kočky jsou sladké a přítulné, ale mají také spoustu chlupů. Dejte pozor a nedělte se o svou postel se svými psy a kočkami. Pokud už své miláčky do postele berete, pak vždy pečlivě postel vyčistěte, ať nemáte podobný problém, jako Michelle.

Zdroj

Zdroj náhledového obrázku: Depositphotos

Prohlašujeme, že autoři ani provozovatel webu nepřebírají zodpovědnost za případné újmy způsobené využíváním léčebných metod v tomto článku. Ačkoliv jsou recepty, rady nebo léčebné metody v tomto článku a na celém webu Vitalitis.cz psány s nejlepším svědomím autora textu, jejich použití je na vlastní nebezpečí a mělo by probíhat výhradně po konzultaci s vaším lékařem.

Štítky

Podobné články

Back to top button